reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Właśnie wróciłam od gina, no i po drodze byłam też na wigilii w pracy. Dzidzia zdrowa:-), mam zdjęcia:-). Pokazałam jes w pracy, więc już wszyscy wiedzą że jestem w ciąży:-)
A tak przy okazji jak się wkleja zdjęcia??

Dorotka,
najpierw sobie wybierz jaki Ci się podoba, bo one są z różnych 'firm'.
Potem kliknij na jakiś. Pokaże Ci się stronka z takimi suwaczkami - musisz sobie ustalić znacznik (np. dzidzius) i rodzaj linijki. Ponadto będziesz musiała ustalić datę - najczęściej pytanie dotyczy ostatniej miesiączki lub daty porodu.
Jak już wszystko wybierzesz - pojawi się Twój osobisty suwaczek wraz z adresem tego suwaczka. Ten adres (taki z kodem
po) trzeba potem wkleić w swój profil w podpis.
Gdybyś miała problemy - napisz na priva.

u nas znow upaly ufff a ja smaze kielbaske z serem i jeszcze przez to cieplej w domu buuu.
jolka zdjecia w klejasz jak klikniesz odpowiedz idz do zaawansowanych i tam do gory masz rozne znaczki wybierz spinacz i otworzy ci sie nowa stronka musisz wybrac ze swojego kompa zrob browse i tam poszukaj u siebie na dysku gdzie masz kliknij otworz i potem wyslij i juz bedzie dolaczone do twojego posta. czekam na fotke!!!!

Ojej strasznie to skomplikowanie brzmi :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że sobie poradzę, bo z suwaczkiem miałam sporo problemów :-(
Ale zdjęcia mam śliczne, wszystko na nich widać :-)

Witam czerwcoweczki - czas sie powitac - mam termin na 03.06.2007.
Podczytywalam was troszeczke - generalanie udzielam sie czasami na lipcowkach 2005 i to juz jest ponad moje sily. Ale zmierzam tu zagladac - zawsze sluzycie "swiezym" pogladem na biezace sprawy:-) .

Jestem z Krakowa - mam synka Jasia, pracuje.
To tak w wielkim skrocie:-) .

Zdrowka zycze wszytskim przyszlym mamusia:-)

Aniu,
pisz z nami co jakiś czas.
My służymy świeżym poglądem? :szok: To Ty możesz nam co nieco zdradzić. :-D Dopiero co to przerabiałaś lipcowa Mamusiu :tak:
A swoją drogą chętnie do Was zajrzę. Na pewno pisałyście swego czasu coś na temat wózków. :-) Przy okazji - wiesz coś może na temat wózków Mutsy?

Efilo, ostatnio doedukowałam się w temacie Mutsy i są polecane. Mają dobrą opinię - podobno świetna jakość, wykonanie - i cena również. Trochę szczęka opada ;-)
Ale ja raczej na taki właśnie się zdecyduję :happy:

reklama
Jestem szczesliwa posiadaczka Mutsiego:-) .
Mam Urban ridera - bordo - gondole i szara - spacerowke:-) .
Jestem bardzo zadowolona z uzytkowania - przetrwal Jasia i posluzy do kolejnego malenstwa:-) . Super sie go prowadzi, obszerny, solidny.
Mankamentem jest mala pojemnosc pod wozkiem - zakupy wieksze sa z nim bardzo trudne.

Spacerowke dokupilismy lekka - bo teraz Jas nie przepada za wozkiem i trzeba z ni wiecej gonic - wiec Mutsy byl juz za ciezki.

Cena tego wozka jest wysoka - ja mialam szczescie ze moi rodzice go nam zafundowali.

Do góry