reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Też to znam i wiele rzeczy wolę zrobić sama niż się prosić. No ale muszę przyznać, że ostatnio Misiek umył okna i ogólnie bardziej się stara. Jak tylko widzi, że się zabieram za coś za co nie powinnam to od razu się zrywa i wyręcza mnie.

reklama
U mnie też tak było w pierwszej ciąży, a teraz to on ma brzuch większy ode mnie :tak: i może dlatego uważa, że ja mogę coś zrobić, a on nie musi ;-)

jolcia nie daj się, zrób jakis podział obowiązków i powiedz że niczego będziesz dźwigać, będzie to jakis poczatek, w razie buntu powiedz że robisz to dla dzidziusia i jak Jego nie stac na takie 'poświęcenie' to jest ci bardzo przykro... no itd.

Chyba oszaleję!!! Znowu mnie gardełko boli i jestem przeziębiona, to już chyba trzeci albo czwarty raz odkąd mam dzidzię :wściekła/y:
Jedyne co mnie pociesza, to to, że z dzidzią przechodzę te przeziębienia dużo łagodniej niż zwykle. Dziwne prawda?

Blanes jaką grozą :confused:

Jolka pozazdrościć. Mnie każda cholera teraz łapie mocniej i na dłużej :wściekła/y: Właśnie mam mega katar i jestem dość mocno rozwalona :baffled:

Dziewczyny pijcie ACTIMEL ja piję od 3 tygodni 1 dziennie i na razie-odpukać nic mi nie jest-a też jestem chorowitką

Jolcia trzymam kciuki za ciebie, no teraz jak chorutka jestes to na pewno pomogą :)))
Esia nie rozkładaj się- to takie nieesteteyczne:-D , a tak serio to szybkiego powrotu do zdrówka życzę.:tak:

reklama
Gośka chyba jakiś bajer z tym ze te bakterie z ACTIMELA działają tylko na dzici-przecież reklamują że jest on dla całej rodzinki-a mi naprawdę pomaga-uodparnia-Trzymam kciuki aby wszystkie zarazki usunęły się z Waszych organizmów-tym bardziej że teraz idą święta-ŻYCZĘ ZDRÓWKA!!;-)

Do góry