reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ło matko... szopka dzięki, ja już sobie wykombinowałam, że to tak jak ze sprzedażą alkoholu - od lat 18tu czyli od ukończenia:szok: no bo muszę się przyznać, że kupiłam nosidełko i teraz głupia jestem. producent pisze, że od urodzenia, ale tak pomyśkllałam, że jak nawet od 3go m-ca to jak mam liczyć?

Kachasku czasem na opakowaniu może być opis np. po 3 m-cu i wówczas po skończeniu się stosuje.
A z nosidełkiem ja bym powiedziała że od momentu kiedy dziecko potrafi utrzymać sztywno głowkę.. a kiedy to już indywidualna sprawa każdego malucha.

Michaś w pionie już dawno dość mocno ją trzyma, czasem jeszcze mu się zachwieje, a raczej on nią macha na wszystkie strony. przymierzałam nosidełko i był bardzo zadowolony:tak: główka i szyjka są podtrzymywane w nim tak czy inaczej

reklama
Kachasku- nosidelko super! Mysle ze bym poczekala jeszcze z noszeniem na zewnatrz...;-)

:-):-):-)

Laura, Piotrus i Amelka obie z Surinka zyczymy Wam DUUUZOOO Zdrowia... Zebyscie przynosili rodzicom duzo radosci... ( i vice versa hahaha)

Do góry