reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
wszystkiego naj.. naj... dla jubilatków
Dzisiaj solidnie przeczytałam Jezyk niemowlat ilez błedów człek popełnił-musze moja mała odzwyczaic od bujania do zasniecia ale czy mi sie uda,no i to spanie ona nie spi po 1,5h tylko drzemie po 15min jedna czesc dnia albo cały lub przespi cały dzien z przerwami na am,i nocki sa nie do wytrzymania bo ciagle chce cyca ,nie ma sie czym pocieszyc bo nie chce smoczka :-(

Dziewczyny ja was ciagle podczytuje i podziwiam że macie czas i siłe pisać!!! jak chce juz o czyms napisac top najczescie już było więc... po co sie powtarzać, korzystam sobie po cichutku z waszych rad ;-) ale brak natchnienia... Eryk jest cudowny ale ja mam oprócz nigo tyle na głowie... a jak moge to ucinam sobie drzemkę, czasami dopada mnie zmęczenie i doczepione do niego przygnębienie, ale jakoś sobie poradze i dalej jazda do przodu. Eryk jest z nami 2 miesiace a ja mam wrażenie że to już tak długo... nie pamietam kiedy go nie było:-D Niedługo będę musiała wrócić do pracy i aż się boję, Ziomuś uwielbia być przy mnie tak mi żal go tego pozbawiać, jakbym kradła mu dzieciństwo:-( Ogólnie jestem jednak baaardzo szczęśliwa:D i cieszę sie czytając Waszych sukcesach. Buziaki

Sorga- powiem ci, ze ja myslalam ze pojde do pracy po 4 miesiacach - ale zaczynam sie zastanawiac. Mysle, ze poczekam do Stycznia - jakos mi sie wydaje ze malusia bedzie jeszcze za ...malutka. Wiem, z jednej strony bede sie cieszyc - bo nie lubie siedziec w dmku non stop a z drugiej to mi chyba serce rozerwie... tak lubie obserwwac jak ten malutki czlowieczek rosnie i sie zmienia... :-D:tak:

reklama
dziewczyny, głupie pytanie - jak coś jest od 3go miesiąca, to jest od ukończenia czy rozpoczęcia 3go miesiąca? bo juz się gubię:szok:

Do góry