reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza nie tylko w jednym wieku kuzynostwo ale nawet z jednego miesiąca, ale sie wam fajnie przytrafiło.Esia-gratulacje, ja mam podobnie w domciu, bo siostra tez rodzi niedlugo (wlasciwie juz jest tydzien po terminie i straszliwie sie niecierpliwi) wiec wiem jakie to fajne uczucie, tez sie ciesze, ze moja mala bedzie miala kuzynostwo w tym samym wieku :-)
Szopka-z tym masowaniem i malowaniem stop to tez mam dobrze, moj malz bawi sie w robienie modeli samolotow i uwaza ze tysiac razy lepiej i dokladniej potrafi mi pomalowac paznokcie i wszystko opilowac wiec mam darmowa manucurzystke , hehe ;-)
Ja z pielęgnacją stóp też mam dobrze bo mam siostrę kosmetyczkę, chociaz póki co paznokcie u nóg jeszcze sama maluję.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Szopka-no wlasnie siostra jeszcze nie urodzila, jest juz strasznie drazliwa i ma dosc ciazy no i postanowila ze jutro idzie do szpitala na wywolanie bo to czekanie ja dobija.
Kotek-dosiegasz sama do stop!!! wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio
Kotek-dosiegasz sama do stop!!! wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza jeszcze dosięgam ale to może dlatego ze jestem dosyc wysoka (172 cm) i jakos mi łatwiej dosiegnąć :-).
Siostrze sie nie dziwię na pewno ma już dosyc czekania i chwyta sie każdej deski .
Siostrze sie nie dziwię na pewno ma już dosyc czekania i chwyta sie każdej deski .
Dzieńdoberek! :-)
Dobrego nastroju ciąg dalszy - wieści od Brata przysłoniły mi nawet "ble" przeprowadzki :-)
Izka no Wy to już rzeczywiście idealnie się "zmówiłyście" z siostrą Bronicie się jak możecie przed jedynakami ;-)
Ale super - dzieciaki zupełnie inaczej rozwijają się w towarzystwie innych małych bachorków - świetnie że będą je miały! :-)
Dzisiaj pobudka znowu o 7. Ale przetrzymałam i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami
Dobrego nastroju ciąg dalszy - wieści od Brata przysłoniły mi nawet "ble" przeprowadzki :-)
Izka no Wy to już rzeczywiście idealnie się "zmówiłyście" z siostrą Bronicie się jak możecie przed jedynakami ;-)
Ale super - dzieciaki zupełnie inaczej rozwijają się w towarzystwie innych małych bachorków - świetnie że będą je miały! :-)
Dzisiaj pobudka znowu o 7. Ale przetrzymałam i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esia to bardzo fajne rozpoczęcie dnia miałaś .
Dzagud jeszcze sie nie pokazało może coś się ruszyło... ;-).
Dzagud jeszcze sie nie pokazało może coś się ruszyło... ;-).
Ano :-) Kupiłam m.in. "obłąkaną pszczółkę" Wypatrzyłam ją jakieś pół roku temu, kupiłam po czym oddałam w prezencie znajomej ciężarówce i od tamtej pory polowałam w sklepach naziemnych. No ale nigdzie nie było, więc kupiłam w necie znowu I znowu się bawię
Mam nadzieję, że Dzagud się zaraz nie pojawi... Tzn. niech się sms od niej zjawi!
Mam nadzieję, że Dzagud się zaraz nie pojawi... Tzn. niech się sms od niej zjawi!
anni
Fanka BB :)
jaki ladny dzionek dziewczynki ;-) mam nadzieje ze nie bedzie za bardzo upalny
kurcze, jakies sny mi sie niemilosierne snia o porodach i ze rodze chlopczyka ZAWSZE a nie dziewczynke (mama mija - moze to przepowiadajacy sen??). No i tyle jak na razie u mnie nowego...
Wczoraj jakos nie mialam czasu na BB i wchodze w nocy ... a tu wiesci o nowych naszych dzieciaczkach achh... jak slodko!
no nic tylko sie melduje Zycze Wam Wszystkim Kobitki Kochane Wspanialego Dnia.:-):-):-)
Ja dzis mam troche pracy - cos ze mna nie tak, bo zaczyna mi sie nawet chciec
kurcze, jakies sny mi sie niemilosierne snia o porodach i ze rodze chlopczyka ZAWSZE a nie dziewczynke (mama mija - moze to przepowiadajacy sen??). No i tyle jak na razie u mnie nowego...
Wczoraj jakos nie mialam czasu na BB i wchodze w nocy ... a tu wiesci o nowych naszych dzieciaczkach achh... jak slodko!
no nic tylko sie melduje Zycze Wam Wszystkim Kobitki Kochane Wspanialego Dnia.:-):-):-)
Ja dzis mam troche pracy - cos ze mna nie tak, bo zaczyna mi sie nawet chciec
reklama