reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Izka no to pozazdrościć męzowego hobby, bo pewnie masz idealne pazurki :-) A twoja siostra jeszcze nie urodziła? Zdawało mi się że pisałaś że już się wybierała do szpitala...:confused:

reklama
Esia-gratulacje, ja mam podobnie w domciu, bo siostra tez rodzi niedlugo (wlasciwie juz jest tydzien po terminie i straszliwie sie niecierpliwi) wiec wiem jakie to fajne uczucie, tez sie ciesze, ze moja mala bedzie miala kuzynostwo w tym samym wieku :-)
Szopka-z tym masowaniem i malowaniem stop to tez mam dobrze, moj malz bawi sie w robienie modeli samolotow i uwaza ze tysiac razy lepiej i dokladniej potrafi mi pomalowac paznokcie i wszystko opilowac wiec mam darmowa manucurzystke , hehe ;-)
Iza nie tylko w jednym wieku kuzynostwo ale nawet z jednego miesiąca, ale sie wam fajnie przytrafiło:-D.
Ja z pielęgnacją stóp też mam dobrze bo mam siostrę kosmetyczkę, chociaz póki co paznokcie u nóg jeszcze sama maluję:tak:.

Szopka-no wlasnie siostra jeszcze nie urodzila, jest juz strasznie drazliwa i ma dosc ciazy no i postanowila ze jutro idzie do szpitala na wywolanie bo to czekanie ja dobija.
Kotek-dosiegasz sama do stop!!!:szok: wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio :laugh2:

Iza jeszcze dosięgam ale to może dlatego ze jestem dosyc wysoka (172 cm) i jakos mi łatwiej dosiegnąć :-).
Siostrze sie nie dziwię na pewno ma już dosyc czekania i chwyta sie każdej deski :-D.

Dzieńdoberek! :-)
Dobrego nastroju ciąg dalszy - wieści od Brata przysłoniły mi nawet "ble" przeprowadzki :-)

Izka no Wy to już rzeczywiście idealnie się "zmówiłyście" z siostrą :-D Bronicie się jak możecie przed jedynakami :-D;-)
Ale super - dzieciaki zupełnie inaczej rozwijają się w towarzystwie innych małych bachorków - świetnie że będą je miały! :-)

Dzisiaj pobudka znowu o 7. Ale przetrzymałam :happy: i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami :-D

Ano :-) Kupiłam m.in. "obłąkaną pszczółkę" :-D Wypatrzyłam ją jakieś pół roku temu, kupiłam po czym oddałam w prezencie znajomej ciężarówce i od tamtej pory polowałam w sklepach naziemnych. No ale nigdzie nie było, więc kupiłam w necie znowu :-D I znowu się bawię :-D

Mam nadzieję, że Dzagud się zaraz nie pojawi... Tzn. niech się sms od niej zjawi! :tak:

a jak to wygląda? ta pszczółka? tak z ciekawości spytam...
no i faktycznie, Dzagud nie widać :-D

udanego dzionka Kobitki!

jaki ladny dzionek dziewczynki ;-) mam nadzieje ze nie bedzie za bardzo upalny:tak:

kurcze, jakies sny mi sie niemilosierne snia o porodach i ze rodze chlopczyka ZAWSZE a nie dziewczynke (mama mija - moze to przepowiadajacy sen??). No i tyle jak na razie u mnie nowego...

Wczoraj jakos nie mialam czasu na BB i wchodze w nocy ... a tu wiesci o nowych naszych dzieciaczkach :laugh2: achh... jak slodko!

no nic tylko sie melduje Zycze Wam Wszystkim Kobitki Kochane Wspanialego Dnia.:-):-):-)
Ja dzis mam troche pracy - cos ze mna nie tak, bo zaczyna mi sie nawet chciec :dry:

reklama
Obłąkana pszczółka wygląda tak:-D
Ja mam chyba ciągoty do biednych, porąbanych stworków - takie najbardziej mnie rozczulają :zawstydzona/y: Jak patrzę na kupione rzeczy, to mam nadzieję że Młody nie przypłaci tego jakimś skrzywieniem ;-)

Do góry