reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej dziewczynki

coś ostatnio nie dość że czasu miałam dosłownie zero to jeszcze forum mnie nie wpuszczało :-(

A tu takie poważne tematy....
Podpisuje się pod postulatem bo nadrabiając inny wątek też mi się niesympatycznie zrobiło :sick:

Gosieńko cudownie że masz już przy sobie tą słodką istotkę. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak musi Ci być przykro że nie możesz tego dzielić z tatusiem.

P.S. Po wczorajszej wizycie u gina hm... Zosia może być pierwszym czerwcówiątkiem (w dosłownym znaczeniu oczywiście) :szok:

reklama
Efilku trzymam kciukasy za szybki porodzik i polecam herbate z lisci malin -rewelacja ja dzien przed porodem wypiłam prawie cała paczke i jak potwierdza moja połozna to ona sprawiła ze szyjka była mieciutka i rozwarcie szybciutko postepowało

Gosia, to ile Ty kochana piłaś tej herbaty??? Ja już doję trzeci dzień - pierwszego dnia 3 herbaty, wczoraj 2, dziś właśnie zaprarzyłam drugą i nic mnie nie rusza. Może ja za mało piję, albo za mało sypię? Wydawało mi się że czubiasta łyżeczka tych fusów wystarczy?
Efilo, Wy z Zosią macie jeszcze czas, nie spieszcie się tak!;-)Ja już powoli jestem załamana i mam odczucie że to ja zostanę na szarym końcu i w ogóle do końca życia już będę w ciąży chodzić.:-(

Dzagud naprawde cała pake parzy lam sobie z dwóch łych i piłam ten napar schłodzony ,bo było goraco -naprawde polecam

Prawdopodobnie nie zobaczymy sie predzej niz w sierpniu chyba ze cos inaczej sie ułozy strasznie mi ciezko o tym myslec ,dopiero teraz zdaje sobie sprawe jak ulotne sa chwile:-(

Gosia, tzn. każda herbatka była z 2-óch łyżek? I rozumiem, że w związku z upałem wypiłaś tego całą paczkę??? Ja chyba nie dam rady.:-D No, ale może konsekwencja w moim wypadku pomoże - nie cała paka na raz, tylko codziennie stopniowo... Tym bardziej, że wspomagam wyjście Madzi sprzątaniem i lataniem po schodach. Zobaczymy. Niby mam jeszcze 3 dni - powinnam zmienić suwaczek, bo termin mam po wyliczeniach gina na 5.06 a nie na dziś jak sama liczyłam, ale nie chcę już mącić.

Bardzo Ci współczuję tego że musisz być sama. Pociechą dla Ciebie na pewno jest Malutka. Zobaczysz, czas szybko zleci! Trzymaj się Gosieńko!

Dzagud no na ciebie juz naprawde pora urodzic:tak::-);-) Choc tego nie pisze to codziennie ci dopinguje i sprawdzam czy moze napisalas ze juz urodzilas. Oczywiscie tylko potem nie zapomnij podzielic sie z nami szczegolami;-)

reklama
Gosiu trzymaj się, będzie tak jak pisze Dzagud ten czas szybko zleci ;-).

Słuchajcie a ta herbatka z liscie malin to chociaż dobra jest? Ja na razie mam na nia czas, ale pytam tak z ciekawości.

Do góry