reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka dzięki :-) Pomyślimy i może Małż weźmie takie zwolnienie...

Sorga no to czekają nas quasi-wakacje nad morzem :-D Ale my raczej celujemy w późny październik, przełom sierpnia i września to wielki ślub mojej przyjaciółki ze mną w roli druhny :eek: Będę musiała po tym odpocząć... ;-)

A mi się dzisiaj nie chciało wyjść na zakupy i wcinam arbuza - z lodówki. Niezły...
Czekam na Małża i niedługo jedziemy na szkołę rodzenia. Dzisiaj o pielęgnacji dziecka - może być śmiesznie :-D

reklama
niuni u mnie po 8 - zaszly z ceny - bo w zeszlym tygodniu to po 13 byly:szok:

Esia - pisz co bylo w szkole rodzenia ;-) bedziemy czekac ...a pielegnacja maluchow o byly moje ulubione zajecia :-D:-D:-D

Niuni u mnie truskawy ostatnio po 6zł za pół kilograma.

Też wcinam póki wiem że na pewno mogę truskawy, arbuzy, rabarbar... a do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze smaku czereśni - Cezary grzeczny ostatnio więc liczę że się jeszcze na nie załapię :cool2:

Esia
przypomniałam sobie że są jeszcze dwa dni urlopu okolicznościowego przysługującego z tytułu urodzenia dziecka.

Szopka, u nas okolicznościowy pójdzie na opicie Ziomala i kaca jak ja będę jeszcze w szpitalu. Mam tylko nadzieje, że Kotu te dwa dni starczą bo jego ojciec zgnął na 4 ;/ a teściowa bez picia, jedzenia wiecie jak to było w szpitalach za komuny- do dziś mu wypomina:p

Sorga ja bym wolała by mój misiek na to opijanie raczej poszedł na miasto niż by dom demolował tuż przed moim przyjazdem z maluchem...Nawet gdyby to miało parę dni trwać, ale mam nadzieję że tyle nie potrwa i nie zapomni nas ze szpitala zabrać :szok::-DNa wszelki wypadek instrukcja dokładnego sprzątania mieszkania i przygotowań do powitania syna już wisi na lodówce.;-)

u mnie po 9/kg.
kurczę, Szymon coś się dziś prawie nie rusza.... w środę gin. może wytrzymam. choć się zaczynam niepokoić..

Niuni może ma taki leniwy dzień.. jeśli się niepokoisz to spróbuj wypić lub zjeść coś słodkiego i połóż się na lewym boku, to powinno go zmotywować do większej aktywności :tak:

U mnie po 8 za kilo.
A w ogole to mam pytanie do dziewczyn z Wawy - gdzie rodzicie? A noz sie spotkamy:confused::happy:

reklama
Do góry