reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni hehehehe to niezla akcja z tymi zdjeciam:)))
A u mamuni mam nadzieje ze wszystko ok bedzie! Trzymam mocno kciuki !!!

reklama
anni wybacz ale się czuję zagubiona, czesto piszesz o zagranicy, zdięcia zamieściłaś z polskiej wycieczki a mama w Nowojorskim szpitalu? Wytłumacz kto jest gdzie, plissssss:-D;-)
Przykro mi z powodu choroby twojej mamy i mam nadzieje że uda ci się ustanowić jakies sprawne kanały przepływu informacji :tak:
Fajna sprawa z tymi zdjęciami, bedziesz miała profesjonalna pamiątke pt." jak wygląda szczęśliwa kobieta ze skurczami", a możesz tę gazete kupić i nie patrezć tylko nam pokazać?:p

Jasne, wiec Sorga jest tak, ze od Listopada przebywam w PL- a mieszkam na stale w US od 10 lat. Mama tam jest dalej ;-) ott cala filozofia ;-) :-):-):-)

oj, kurde jakby było odwrotnie to może mogybyśmy pomóc w zdobyciu informacji, w końcu rozproszone po całej Polsce jesteśmy :) ale w tej sytuacji, po prostu trzymam kciuki:sorry2:

Sorga kochana jestes ;-) ajj wiem wlasnie wrocilam z tej refleksjologii stop i biore sie za telefon i bede probowala sie wywiedziec co i jak - teraz jest u nich 7 rano wiec... nie jest zle. No boje sie co uslysze przez ten telefon:sick:

piękna sprawa masażyk stópek :tak::-D, kumpel co szkoli się w medycynie naturalnej kiedyś na mnie ćwiczył- fajnie było, niestety wyemigrował do Wrocka :dry: zdrajca!!!
Powodzenia anni

ja niedawno wrocilam od gina
kazal leukocytoza sie nie przejmowac
w sobote mam podjechac do niego na dyzur do szpitala na usg-powie mi wtedy kiedy mam przyjsc na nastepna wizyte
nie badal mnie
tylko posluchal tetna
i ot cala moja wizyta:szok:

reklama
Witam gaduły!
czercówkoland nadrobiłam, za resztę wezmę się później, jak znajdę chwilkę.
Kotku dzięki za PM i troskę:tak: zniknęłam, bo najnormalniej w świecie... padł zasilacz od kompa:wściekła/y: dzisiaj tata zrobił i mam znów łączność ze światem, a co w tej chwili najważniejsze, mogę skończyć pracę i napisać drugą (do pojutrza:szok:)
poza tym mam w końcu pomalowaną łazienkę (idę zaraz sprzątać) i porządek w piwnicy:tak: jednak bracia czasem się przydają:-D
w poniedziałek przyjeżdża moja mama (chyba pierwszy raz od 1,5 roku) z czego się bardzo cieszę:tak: szkoda tylko, że na 9 dni (urząd pracy nie dał jej dłuższego "urlopu") ale zawsze to coś - mogłabym urodzić tak jak lekarz mówił (czyli w niedzielę), to pomogłaby nam przy maleństwie;-):tak: a jak będę rodzić podczas jej wizyty, to mąż powiedział, że odstąpi jej swoje miejsce przy porodzie:laugh2:

Do góry