reklama
anni
Fanka BB :)
Witaminka witaj witaj, jak tam samopoczucie dzis???
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witajcie przyszłe mamusie :-).
Wiecie nad czym się dziś zastanawiałam? Czy podczas karmienia piersią można jeść lody? Urodzimy nasze maleństwa akurat latem kiedy chce się jeść lody, ale wydaje mi się ze takie zwykłe śmietankowe czy waniliowe to chyba można. Co o tym sądzicie?
Wiecie nad czym się dziś zastanawiałam? Czy podczas karmienia piersią można jeść lody? Urodzimy nasze maleństwa akurat latem kiedy chce się jeść lody, ale wydaje mi się ze takie zwykłe śmietankowe czy waniliowe to chyba można. Co o tym sądzicie?
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witaminka ja tez właśnie objadłam się rosołem :-).
anni
Ojj wy rosolowe dziewczyny!
u mnie wszystko w porzadeczku, pogoda ladniutka bylam na zielonym rynku po odrobine warzyw - (szok ile kosztuje papryka - normalnie tragedia) :-(
i cos bede zaraz kuchcic;-)
a rosolek tez bym zjadla mniam mniam...
jak tam nad morzem witaminka? bylas na plazy moze ostatnio?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
u mnie wszystko w porzadeczku, pogoda ladniutka bylam na zielonym rynku po odrobine warzyw - (szok ile kosztuje papryka - normalnie tragedia) :-(
i cos bede zaraz kuchcic;-)
jak tam nad morzem witaminka? bylas na plazy moze ostatnio?
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kurcze a mi się tyle zostało i nie mam co z nim zrobić, chętnie bym się podzieliła, bo jakoś szkoda wylewać;-) .Ojj
anni
hehe no Kotek widzisz ... troche za daleko do ciebie, ale bym chcetnie po chochelke przyjechala ;-)
reklama
anni
odnosnie lodow - to zalerzy - bo moja znajoma na synka, ktory jest uczulony na mleko...Wiec, lody (chyba ze sojowe hehehe) zwykle odpadaja...
Wiec, ...nie wiadomo
choc mysle ze alergie na mleczko nie sa za czeste.
Wiec, ...nie wiadomo
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)