reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

puk puk, zaczynam powoli nadążać za swoim bałaganem. tzn zaczynam widzieć podłogi :-p co prawda fotele jeszcze pełnią funkcję szafy itp ale luzik, zrobi się :tak:
też tak tu zaglądam i zaglądam, ale sama do siebie pisać nie będę ;-) no to może się w końcu rozkręcimy na nowo?
u mnie sesja się zaczyna, ale jakoś nastroju do nauki czy napisania prac semestralnych brak. w papierzyskach i przydasiach sajgon, jakby tornado przez biurko i regał przeszły (potrzebowałam pudła na Miśka zabawki, więc wysypałam ich zawartość :oo: więc wieczorami dłubię sobie na szydełku:tak: w planach mam jeszcze naukę robienia na drutach (wiem tylko co to oczko lewe i prawe) :-) tak więc same widzicie że na naukę to ja czasu nie mam:-D
Michaś ok, czasem rozrabia tak, ze mam ochotę udusić;-) ale ogólnie jest mega kochany i wygadany. Dzisiaj np jechaliśmy do teściów samochodem. Stoimy w korku, czuć spaliny z innych aut, bąbel: "ale w aucie śmierdzi!". Dojechaliśmy na miejsce, wchodzimy na korytarz, Michał: "co tu tak śmierdzi?", ja: "nie wiem co tak śmierdzi", Michał na to: " chyba my śmierdzimy":-D
później szwagierka go pyta: "jak się nazywasz?" "Michał", "a na nazwisko?", "M...ski", "a gdzie mieszkasz?" "daleko stąd":-D no i tak sobie chłopak w życiu radzi ;-)
a co u was?

reklama
Kobitki, ja poki co milcze, bo mam bardzo trudna sytuacje ale czytam Was i ciesze sie, ze sie odzywacie.

Pozdrawiam wszystkie ;-) piszace i czytajace cichaczem.

Kochasek ale ten Twoj Mlody udany :-D

Moja mloda od malego tez taka ze wali prosto z mosztu...wchodzimy raz do znajomych a ona"Fujjj ale tu smierdzi,fuuuujjjj,fujjjj!!!!" albo ostatnio do mojej mamy "babciu a ty masz dziecko w brzuchu"-coz mama juz nie taka chuda :-D Albo przejezdzaja kolo pracy mojej mamy i mloda wola"babcia a ty tu pracjesz!,moja mama przytakuje..."a kupke i siku tez tam robisz?" :-D

Oj dzieciaki są naprawdę niezłe. Magda też miewa teraz takie teksty że człowiekowi szczena opada. Z ostatnich:
- Magda mówi że Ona jest Magdalena B...., Weronika też jest Weronika B...., pytam a jak Tatuś - Tatuś B..., no dobrze a jak ma na imię? "chłopczyk", no tak, Tatuś jest chłopczyk ale jak ma na imię? "Tatuś", ok, a jak mama mówi do Taty,... chwila zastanowienia i olśnienie - "grubas"
- wczoraj rano chciała żeby włączyć bajki, więc mówię poproś Tatę, niech Ci włączy, a Tata udaje że nie słyszy. Więc mówię "Madzia, co trzeba zrobić żeby Tata włączył" "Taaata plooose" - Tata dalej udaje że nie słyszy więc mówię "Madzia co trzeba Tacie dać żeby włączył" (miałam na myśli buziaka) a Magda myśli myśli i w końcu "pilota!"
- wizyta w przychodni, Magda w kolejce do lekarza biega z dziewczynką na oko z rok starszą i słyszę rozmowę: Magda pyta "a ty maś siostle albo blata?" dziewczynka odpowiada że nie, a moje dziecko z wielkim współczuciem w głosie "oj, to ty siama jeśteś!!!" Matka dziewczynki prawie z krzesła zleciała.

Naszemu wspaniałemu Trzylatkowi Michałkowi najlepsze urodzinowe życzenia. Zdrówka, uśmiechu, spełnienia marzeń...

68.gif

Jejku, to juz 3 latki sie sypia jedno po drugim:szok:

WSZYSKIEGO NAJ DLA MICHASIA:-)

i BUZIAK OD MISI oczywiscie - zalaczam dzisiejsza fotke ;-)
misia.jpg

Kochany Misiaczku,

Samych radosnych chwil w życiu, dużo miłości i szczęścia w dniu 3 urodzin życzy ciotka Dzagud z dziewczynami.

reklama
Do góry