reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Naszym kolejnym wspaniałym Trzylatkom ZUZI i MAKSOWI najlepsze życzenia urodzinowe, zdrówka, samych pogodnych dni i spełnienia wszystkich marzeń...
Od nas również najlepsze zyczenia dla wspaniałych trzylatków :-)i spóźnione zyczenia dla Amelki :-).
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
przylaczam sie do wszystkich zyczen-sto lat kochani solenizanci!!!! :-)
aniajw
mama Natusi
aniajw
mama Natusi
Dzisiaj skończyłam kurs, dostaliśmy świadectwa i juz kolejny papier do kolekcji. Teraz sszukam pracy choć słyszałam że po wychowawczym mozna odrabiać staż. Jakby co to nawet na staż pójdę zeby tylko gdzieś się załapać, tym bardziej że od wrzesnia Nati pewnie pójdzie do przedszkola (jeszcze nie mam decyzji).
No a po kursie dziś poszliśmy grupą (co prawda nie całą, ale większość, kto chciał), na pizze. Muszę przyznać że grupa mi się trafiła fajna i zorganizowana, taka stara paczka, jakbyśmy się znali od dawna. I już jesteśmy umówieni za 3 tygodnie. Także się cieszę. I żałuję że to koniec kursu.
No a po kursie dziś poszliśmy grupą (co prawda nie całą, ale większość, kto chciał), na pizze. Muszę przyznać że grupa mi się trafiła fajna i zorganizowana, taka stara paczka, jakbyśmy się znali od dawna. I już jesteśmy umówieni za 3 tygodnie. Także się cieszę. I żałuję że to koniec kursu.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
STO LAT NASZYM KOCHANYM TRZYLATKOM
Amelce, Michasiowi, Zuzi, Maksiowi
slodkiego, milego nastepnego roczku w szczesciu i radosci
Amelce, Michasiowi, Zuzi, Maksiowi
slodkiego, milego nastepnego roczku w szczesciu i radosci
reklama