reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anni..no co za baboch :confused2: ja bym wybierala inna miejscowke skoro na starcie sa takie atrakcje:-p

No i poki co na tyle mnie stac...skonczylam dzis pisac projekt naukowy (na 3 lata) na 500 000 zl, jeszcze do tego wszystkiego po angielsku (a u mnie to nie jest z english jakos idealnie) wiec ledwo zyje. Ale mimo zawirowan - projekt dzis zakonczylam ;-) I teraz tylko musze milion *******owatych podpisow pozbierac i w przyszlym tygodniu skladam ;-)

hej babeczki!!!!!!!!!!!!! musze sie wam pochwalic ze dostalam dzis 2 oferty do apteki :-) :-) :-) yupi! normalnie jestem taka happy :-) na poczatku przyszlego tygodnia ma do mnie zadzwonic facet i uzgodnimy za ile, a w czwartek mam rozmowe w druiej aptece :-) No i teraz co ja bidula zrobie, hehe, ktora wybiore, hehhe. Normalnie zajebiscie. to tyle babeczki moje spiace, ide sie nawalic :-) A co tam, w koncu jest okazja!

hej babeczki!!!!!!!!!!!!! musze sie wam pochwalic ze dostalam dzis 2 oferty do apteki :-) :-) :-) yupi! normalnie jestem taka happy :-) na poczatku przyszlego tygodnia ma do mnie zadzwonic facet i uzgodnimy za ile, a w czwartek mam rozmowe w druiej aptece :-) No i teraz co ja bidula zrobie, hehe, ktora wybiore, hehhe. Normalnie zajebiscie. to tyle babeczki moje spiace, ide sie nawalic :-) A co tam, w koncu jest okazja!

super gratulacje przeogromne

A tak wogole to dzien dobry

Toska ja na froncie

Ostatnia edycja:
a ja nie mogę wyjść z szoku po dzisiejszej katastrofie. nie żebym pałała do tych ludzi sympatią, wiele miałam im do zarzucenia, ale kurczę, to byli ludzie, z rodzinami. wielki żal. i szok.

a dziś jeszcze mam urodziny mamy, urodziny chrześniaka męża i ślub koleżanki....

eh.

buziaki

Fantazja - zaciskam kciuki :tak:Jak cos dawaj - ja sie podpisze:-D;-)
Toska, Dorotka - jak tam u Was?

Co do katastrofy - echh szok szok - ale racja to nie na to forum- hehe ja mysle, ze Polska to troche pechowy kraj...:confused2::-(

reklama
Dobry wieczór.
myślałam, że jest to forum na powiedzenie o tym, co w nas siedzi,i dobrego, i złego. i na cieszenie się, i na smucenie, i na wkurzanie. wspólne. razem.
jeśli Was uraziłam (choć nie mam pojęcia czym bym mogła)- przepraszam.

kolejne moje wypowiedzi będą już stricte dziecięce, choć przyznam, że mnie zaskoczyłyście.

Do góry