Njapierw prezentacja Tami po kuracj
Dzagudowej - sama błogość
po pierdach oczywiście
oraz ja z dziećmi - nieczesto miewam zrobione foty to się chwalę
Endokrynolog u której byliśmy jest suuuuper, Generalnie hormony tarczycy spadają ale jeszcze troszkę muszą spaść w efekcie i przyszłym tyg kolejna seria badań plus usg główki bo zauważyła u Tami"oczy zachodzącego słońca" znaczy się że widać białka nad źrenicami co jest objawem neurologicznym, a usg głowy trza zrobić póki ciemiaczko nie zarosło. Poza tym objawem, który w mojej osobistej opinii powinien się nazywać" oczy WSCHODZĄCEGO słońca, powiedziała że z małą wszystko ok, że uszkodzić takiego noworodka to nie lada wyczyn i takie co 0 apgar maja , powinny się martwić. U Tami zaś wszystkie odruchy ok iona powodów do zmartwień nie widzi, a jak będzie trzeba małą dawkę hormonów włączyć, to się włączy i tyle
ale jednak usg głowy chce robic... no i niech kamieniem rzuci ta co by się nie martwiła!
To była nasza pierwsza i ostatnia prywatna wizyta u niej , w ogóle się zdziwiła jak nas zobaczyła bo ona , naszej pediatrzy mówiła że mamy przyjść do poradni, tylko że pediatra ni napisała "cito" na naszym skierowaniu i dostałam termin na 5.05... ale nic, mała starta, teraz już będziemy przyjmowane bez kolejki i za darmola- no bosko, sami cudni lekarze nas spotykają z Tami
Oprócz tego dziś byłam u gina i mogę się już kąpać- czyli wyleżeć w wannie i powrócić do życia sexualnego hehehe
Dziewczyny czy która ma spiralę i mi przysięgnie że nic nie czuć w trakcie współżycia?
bo ja się bojam, że wywalę kupę kasy i będę się domagać żeby to wyjęli... a wsadzić maja na 10 latek więc... to chyba istotne
plus , zszyta zostałam krzywo ;/ za 6 miesięcy idę na poprawkę wrrrr
esia- miej trochę wiary w ludzi, pomóc chcieli mili panowie
my też mamy teatr lalek, może może ale watpie czy Eryczek wysiedzi.... na razie odpuszczam