reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ja tak na szybko, bo zagosil u nas rotawirus:wściekła/y: Misia przeszla w miare, juz wyszla na prosta....za to ja..hehe...masakra...takich wymiotow to nawet w liceum po jabolach nie mialam:zawstydzona/y::rofl2:

toska;-) ja się staram odzywać, ale nie bardzo moje palce chcą gadać:-p chociaż paluchy wzięły się za kwiatki na szydełku:eek: no i tak sobie siedzę i dłubię:tak:

Fantazja nie zazdroszczę, wracaj do zdrowia

net mi dzisiaj chodzi jakby chciał a nie mógł... grrrr

Ostatnia edycja:
toska;-) ja się staram odzywać, ale nie bardzo moje palce chcą gadać:-p chociaż paluchy wzięły się za kwiatki na szydełku:eek: no i tak sobie siedzę i dłubię:tak:

wiem, wiem :tak: Ty jesteś rozgrzeszona;-)

mloda spi, stary klepie w komputer to ja sobie na BB siadlam :-)

to bardzo miło z Twojej strony :-)
Jesteście jeszcze w Tel Avivie? jaki plan podróży?

Ze Staśka rosnie niezły "biznesman":tak:
Ostatnio bardzo lubi bawić się w sklep. On sprzedaje, my kupujemy. I dzisiaj - po tym jak kupiłam juz wszystkie mozliwe owoce - mówię do niego: "Prosze pana nie mam juz więcej pieniążków", na co mój synek zgarniając wszystkie zabawki-owoce mówi do mnie: "Nie ma pieniążków, nie ma kupowania. Do widzenia Pani":szok::-D:-D:-D

Toska:szok::-D Moja Misia ma taka malutka swinke - skarbonke. I jak Babcia do niej przychodzi to leci ze swinka do jej torebki i mowi - ja chce to ;-) Misia malo mowi, ale wszyscy wiemy o co jej chodzi;-)

I swinka juz prawie pelna:szok:

toska no łeb do interesów ma :-D:-D:-D Aż współczuję, jak zacznie negocjować kieszonkowe :-D
izka to sobie padnijmy razem ;-)

Coś mnie gardło swędzi :confused2: Piotruś wstał z drzemki z wysoką gorączką... Małgosia na razie ok, ale cóż... No i tak. Sezon chorowania można uznać za otwarty :baffled:

Dzagud mam nadzieję, że Cię nie uraziłam... :sorry:

reklama
hehe dobrze kombinuje :-) nie da sie oszukac. Alusia zazwyczaj kupuje w moim sklepie i konczy sie tak ze wykupuje caly sklep i ja zostaje z niczym a ta idzie przez caly dom z siatami i steka ze ciezkie :-)
Toska-w weekend jeziemy do Jerozolimy, potem chyba 3 dni w Hajfie i wracamy na tydzien do Tel Aviv czy jakos tak, ja nawet doklanie nie wiem, jakas nieprzytomna jestem :-)
no dobra babeczki, ja ide spac bo juz zezuje
dobranoc

Do góry