reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Małż zawiózł rano Czarka do przedszkola a ja się teraz głowię jak go odebrać. Zwykle zgarniam go podczas spaceru z Tymkiem po dwunastej, a dziś temperatura nie do wyjścia z maluchem w wózku.Południe tuż tuż a u nas -13 stopni, a samochód jeszcze mam w naprawie :wściekła/y:

Toska mimo wszystko ja jestem za pójściem do przedszkola choćby w dużą kratkę.
A ja zbieram się do eksmisji Tymka z naszej sypialni, ale na razie sytuacja wygląda tak że każdy usypia w swoim łóżku a rano budzimy się wszyscy czworo w jednym :baffled:Młody budzi się kilka razy w nocy na cyca i bez niego nie uśnie (robiłam dwukrotne podejście do metody uśnij wreszcie" i dwa razy poległam po pół godzinnych spazmach:-() A starszy budzi się w środku nocy i przydreptuje z ekipą swoich misiaków i kocyków i rozbraja nas tekstem "potrzebuję się troszkę do was przytulić". Wyglądam ostatnio jak zombi:dry:

Kotek gratki schudnięcia:tak: Mój orbitrek ostatnio nosi imię Tymon&Cezary - nic już z mojej nadwagi nie zostało tacy są skuteczni :-D

reklama
Olla fajnie że u Was się dobrze układa, cieszym się, No i najważniejsze że Ty jesteś zadowolona. Gratuluje odsmoczkowania:tak::tak::tak:

My też w domu siedzimy i chyba na dwór nie wyjdziemy, poza tym Natalia nie chce i mówi, że "zimno na dwozie".

No, nareszcie jest co poczytać.:-)

Mróz okropny.:szok: Byłam z Weroniką u ortodonty, przy okazji jeszcze załatwiłyśmy kilka spraw po drodze i przemarzłyśmy na kość.
Wrrrrr.... Dobrze że zdecydowała że skoro ja mam dzień urlopu to Magda niech w domu zostanie.
Wyobraźcie sobie, że udało mi się (a właściwie Tomkowi) namówić Weronikę na obcięcie włosów. Właśnie po drodze zaliczyłyśmy fryca i Weronika ma ciachnięte włosy do ramion.:tak:Cieszę się bardzo, bo mimo że ślicznie Jej w długich, ale.... jednak włoski są jeszcze bardzo cieniutkie i robiła się Jej taka mierzwa na głowie. A do tego takie suche... A teraz superowo wygląda, taka ... dorosła.;-)

Szopka, Kotek, zazdroszczę odchudzenia. Mnie też by się przydał jakiś kop żeby się ruszyć, ale .... mi się nieeeee cheeee...:-D
Olla, super że tak dobrze u Ciebie.:tak:Bardzo się cieszę.

Ostatnia edycja:
Dostałam od koleżanki coś do śmiechu:

1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa.
2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczy.
3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.
4. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu.
5. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla.
6. Kiedy będę tak bogaty, że jednorazówkami będę golił się tylko raz?
7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.
8. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał.
9. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy.
10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.
11. Pan Mietek spod trójki nie ma nawet matury, a za piwo zreperuje prom kosmiczny.
12. Leżakowanie w przedkoszlu - kiedys kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia...
13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.
14. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty.
15. Łacina - jedyny język, w którym nawet "*****" brzmi mądrze.
16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.
17. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie.
18. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
19. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny.
20. Jerzy Dudek - przypuszczalnie najlepiej zarabiający kibic Realu Madryt.
21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad!
22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane.
23. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa.
24. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju.
25. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie.
26. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż.
27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość."
28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.
29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedz.
30. Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15 roku życia, a oglądać od 18.
31. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.
32. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%.
33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą...
34. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będzie mnie odwiedzać co niedzielę.
35. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by bolesniej walnac się o szafkę.
37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.
38. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały.
39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna.
40. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny.
41. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
42. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8. piętro.

Niezłe....:-D:-D:-D

Taaa, no to wygląda na to że tu ruch jak w młynie tylko jak mnie nie ma, bo jak się tylko pojawię to wtedy wszyscy znikają....
No to i ja znikam. Już się nie odzywam, bo samej ze sobą gadać mi się nie chce.

Dzagud-heheh, no masz jakiesgos pecha, ale nie obrazaj sie please!!! Ja czytam i wlasnie poslalam dalej w swiat to co wkleilas, juz sie kilka ludzi ubawilo :-)

Kotek, Szopka-gratki dziewczyny za wytrwalosc.
Olla-fajnie ze wszystko sie uklada
Toska-wydaje mi sie ze im mniej zmian w przedszkolach tym lepiej dla dziecka. Jak mu co chwila bedziesz zmieniac kolegow a jeszcze bocian przyniesie braciszka to mu sie caly swiat wywroci do gory nogami. To tak mi sie zdaje ale moze babeczki co maja dwojke lepiej doradza.

Widze ze u was zima w pelni a u mnie...wiosna, wiem pewnie mnie spalujecie za ten tekst no ale u nas 16 stopni, wczoraj poszlysmy na dlugi spacer, Alusia szalala na hustawkach a ja po prostu sie zrelaksowalam na swiezym powietrzu, w sumie ostatnio to tylko komputer, kuchnia, lazienka, sypialnia, sklep i przedszkole...takie nieciekawe zycie a wczoraj na tym slonku sie jakos pozytywnie nastawilam na dalsza walke z amerykskimi administracyjnymi geniuszami :-)

Dzagud dzięki za poprawę nastroju :tak: Naprawdę fajne.
I nie znikaj... Ja dziś mam średnie popołudnie, ale to może potem.
Nic to. Idę zeżreć kolejne pomelo - może mnie nie rozerwie ;-) J zasuwa po świeżą dostawę ;-)

reklama
Do góry