reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ja Wam zycza pelna myca :-D:-D:-D
Cudnego sylwestra i wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku kochane moje!!!!!!!!:tak::-)

No i dziś kieliszek szampana w waszym kierunku, chyba się upije i wypije całą butle, już otworzyłam i pije SAAAMA. M się walnął i śpi, pytałam czy budzić to powiedział "nie". Ach ten romantyzm. Pooglądam jak się ludziska cieszą w tv. To będzie mój pierwszy sylwester w samotności. To nic przeżyję, przecież to noc jak każda inna. No to tyle:-(

hehe aniajw ty przynajmniej sie napic mozesz!!! :D moj Kot w pracy na nocke, Eryk u dziadkow a ja piore, ogladam, dr House, i szykuje pokoj dla młodej... jakoś nie tracę optymizmu. w przyszłym roku ja kończę 30 lat , Kot 35 i będzie nasze 10 lat razem... same okrągłe rocznice- no to mimo trzeźwego sylwka ja sobie jeszcze poimprezuje w 2010 czego i wam wszystkim życzę:)

No to Sorga może jakaś oranżadka, byle by w kieliszku i już się stukniemy i przywitamy ten Nowy Rok, miejmy nadzieję że lepszy.:-p Ja piję drugi kieliszek a już mi coś w głowie wesoło i mąci heheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
O idę nalać trzeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ach witam Happy New Year, jakoś piszę i ciągle sie poprawiam. chyba mam słabą głowę. Ale cieszę sie że wszyscy mlie i szczęśliwie spędzają sylwka, a ja daję miuzik na fuull (się bujam sama) i też happy, niech ta ten jeden raz w roku:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jutro pewnie będzie mi wstyd!!!!!!!!!!!!

A ja mam caly czas 2009 :-) No to dzieli nas caly rok :-) No ale zycze wam:
HAPPY NEW YEAR!!! 2010!!!
A ja dwa dni temu tak zabalowalam, ze sie leczylam caly dzien, nawet nie wiem jak i kiedy ale strasznie dalam czadu no i szczerze powiedziawszy nie mam wcale ochoty na balety ani tym bardziej szampana. Kac mi przeszedl wieczorem nastepnego dnia, no szok, pierwszy raz w zyciu sie tak zrobilam, takze imprezke sylwestrowa mozna powiedziec zaliczylam 29 grudnia :-) Moj maz robi sobie ze mnie jaja i caly czas docina np. "to jakiego szampana Ci kupic na dzis czy moze od razu caly skrzynke zamowic...itp. itd." Nie ma litosci dla zonki :-D:-D:-D

reklama
No Izka, jak tam, już po Nowym Roku u Ciebie, czy jeszcze nie?:-D
U nas zeszło całkiem miło, choć początkowo się nie zapowiadało. Ale w końcu spędziliśmy Sylwka razem w domu, nawet sąsiedzi nasi nie wyszli postrzelać, dzięki czemu nie zaprosili nas na dalszy ciąg imprezy i nie musiałam się wkurzać na Małża że sobie za dużo pozwala.;-)Grzecznie poszliśmy spać koło 2giej. Magdy do północy przetrzymać się nie dało - po 11tej sama prosiła żeby iść spać.:-D Za to Weronika była w swoim żywiole, zasnęła chyba dopiero ok. 1szej.:szok:

No i przed północą dzwoniła do mnie Agik. Prosiła aby Was pozdrowić i uściskać. Czyta nas na bieżąco, ale ma doła. Prosiła żeby się nie gniewać na Nią, jak się trochę ogarnie, to do nas wróci.:tak:

Oj i świnia ze mnie....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jolka, spóźnione, ale ogromniaste życzenia dla mojego najstarszego Zięcia Jacka z okazji urodzin. Wielkie buziaki!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry