reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a ja wczoraj do was nie zaglądałam a tu 3 strony do nadrobienia, ładnie sobie urządziłyście hihihi
w każdym razie dziś przyjeżdza patrycja z rzeczami dla maleństwa i dla mnie a z allegro jeszcze nic nie przyszło, wiec będę sie cieszyć tym co ona przywiezie:))))
POgoda nie za piękna ale mam nadzieje że weekend nam wszystkim się uda:*

reklama
Dorotka - dzieki !

Kachasku wybacz wczoraj juz padlam i poszlam spac ;-)
Taa jesli chodzi o mate to jest bardzo mocna - a szkoda bo ja mam taka super duper z agrentyny przywieziona i nawet mam takie cuusss do parzenia jej :no: no ale co sie odwlecze to nie uciecze...hehehe

choc nie udalo mi sie jej jeszcze sprobowac.

Sorga,
pisz co tam nowego nabedziesz dzis :tak:

No widzę że prawdziwe fanki herbatek nam się ujawniły.
A co da napisu "mamy czerwcowe" wydaje mi się ze maja go wszystkie dziewczyny które miały wcześniej jakiś napis które same wpisały,a po otwarciu wątku zamkniętego zostałaon automatycznie zmieniony. A te które nic nie wpisywały mają nadal status według ilości napisanych postów. Sama już nie wiem.

kotek, możliwe:tak: na śmierć zapomniałam o przepisie:szok: , zaraz ci wyślę
anni ja się zastanawiam nad bombillą i całą resztą, bo to eydatek ok 100zł:szok: ale zaszaleję i zażyczę sobie chyba na urodzinki;-)
Sorga u mnie też pogoda do kitu:-( pochwal się później dzisiejszymi nabytkami:-)
jolu ja dopiero wstałam (spałam od 2giej) i też ledwo żyję:no: chyba jednak lepiej spać krócej niż dłużej (wtedy mnie głowa nie boli)

A ja mam chyba dzisiaj studniówkę :-)
Lece po czerwone gacie :-D i stawiam szampana:
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Kachasek zastanawiałam się o jakim przepisie mówisz i też przypomniało mi się po chwili że pewnie chodzi o bezy:-D , ja też zapomniałam i coś mi się wydaje że niedawno śniły mi się bezy i myślałam że jadłam je naprawdę dlatego jakoś nie upominałam się. To się dogadałyśmy hihi;-) .

Kotku dobrze myślisz, ale jest mały problem, bo na pm nie mam jak wstawić załącznika, może króraś wie jak to zrobić?
jolu gratulacje 100dniówki:tak: :-D

reklama
Do góry