reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek to takie specjane woreczki do mrożenia mleczka naszego, wiele dobrego o tym słyszałm bo nawet pół roku można pokarm zamrożony w nich trzymać i zamują w zamrazarce mniej miejsca niż butelki, ponad to nie wiem czy butelki można tak długo trzymać i jak je uszczelnić...:confused:

reklama
Jolka ups, dopiero zauważyłam poprzednie posty :zawstydzona/y:
Oczywiście wszystkiego najnajnajlepszego z okazji studnióweczki, teraz już będzie z górki :laugh2::laugh2::laugh2:

Jolka - Twoje zdrówko. I Kruszynki oczywiście!!

A ja dzisiaj byłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi. I już całkowicie jestem ogłupiała z tymi materacykami. Gościu się upiera że powinno się taki kokosowy kupować. Że wszystkie te z pianką w środku są za miękkie dla maluszka. Powiem Wam że to dużo zależy od firmy - niektóre tą piankę mają tak miękką jak w kanapie. :szok: A niektóre są twardusie mimo dużej ilości pianki. :baffled:

I napadłam na sklep H&M. Kupiłam prześliczny śpiworek - taki juz lżejszy - nadający się na lato. Tak bardzo mnie ucieszył. A jak przyjechałam do domku okazało się że ma dziurkę wyrwaną na samym środku :-( Moje Kochanie stanęło na wysokości zadania i pojechało oddać. Właśnie dzwonił - w innym sklepie prawdopodobnie mu wymienią :tak:
Aaa... i kupiłam sobie T-shirt dla ciążasków - superowy. Z wycięciem w serek. I zgrabniusi.:-)

efilo, no to gratuluję udanych zakupów :happy:
A ja niedługo się zwijam, bo goście przychodzą... Mój Ł. właśnie pojechał po tort, który podobno ma być niespodzianką i kategorycznie nie pozwolił mi pojechać z nim. Ale chociaż mam chwilkę odpoczynku, bo musiałam szykować stół dla gości. :happy:

ale tu dzisiaj pustki
nic prawie ni piszecie
smutno mi troszke:-(
i caly czas glodna chodze
zjem,nie minie godz,dwie
i znowu jesc mi sie chce:baffled::baffled::baffled:

Dorotka ja jestem i kontroluję napływ wiadomości ;-)
Też mam jakiś smutny dzień, tak bez konkretnego powodu, a może dlatego, że w poniedziałek wracam do pracki i znowu będę musiała ograniczyć czas spędzany na forum :zawstydzona/y:

Jola gratulacje studniówki! :-)

Sorga no niezłe zakupy - i pełen serwis! :-)
Ale co to za saszetka na krocze? Napisz albo może pokaż fotkę - nie słyszałam...

Efilo ja najwięcej dobrego czytałam o materacykach kokos-pianka-gryka i taki właśnie kupimy.

Laseczki, nie smutajcie się! Chociaż dzisiejszy wygwizdów jakiś mocno lewy... :baffled:

reklama
materac w Polsce tez mialam kokos pianka a tu sa tylko albo piankowe albo sprezynowe i co??? dzieci raczej proste chodza i nic im nie dolega przez to. na poczatku bylam zdziwiona ale malo co juz mnie dziwi..... wierzcie mi ze ktorykolwiek kupicie bedzie dobry :))))

Do góry