Kotek to takie specjane woreczki do mrożenia mleczka naszego, wiele dobrego o tym słyszałm bo nawet pół roku można pokarm zamrożony w nich trzymać i zamują w zamrazarce mniej miejsca niż butelki, ponad to nie wiem czy butelki można tak długo trzymać i jak je uszczelnić...
reklama
E
efilo
Gość
Jolka - Twoje zdrówko. I Kruszynki oczywiście!!
A ja dzisiaj byłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi. I już całkowicie jestem ogłupiała z tymi materacykami. Gościu się upiera że powinno się taki kokosowy kupować. Że wszystkie te z pianką w środku są za miękkie dla maluszka. Powiem Wam że to dużo zależy od firmy - niektóre tą piankę mają tak miękką jak w kanapie. A niektóre są twardusie mimo dużej ilości pianki.
I napadłam na sklep H&M. Kupiłam prześliczny śpiworek - taki juz lżejszy - nadający się na lato. Tak bardzo mnie ucieszył. A jak przyjechałam do domku okazało się że ma dziurkę wyrwaną na samym środku :-( Moje Kochanie stanęło na wysokości zadania i pojechało oddać. Właśnie dzwonił - w innym sklepie prawdopodobnie mu wymienią
Aaa... i kupiłam sobie T-shirt dla ciążasków - superowy. Z wycięciem w serek. I zgrabniusi.:-)
A ja dzisiaj byłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi. I już całkowicie jestem ogłupiała z tymi materacykami. Gościu się upiera że powinno się taki kokosowy kupować. Że wszystkie te z pianką w środku są za miękkie dla maluszka. Powiem Wam że to dużo zależy od firmy - niektóre tą piankę mają tak miękką jak w kanapie. A niektóre są twardusie mimo dużej ilości pianki.
I napadłam na sklep H&M. Kupiłam prześliczny śpiworek - taki juz lżejszy - nadający się na lato. Tak bardzo mnie ucieszył. A jak przyjechałam do domku okazało się że ma dziurkę wyrwaną na samym środku :-( Moje Kochanie stanęło na wysokości zadania i pojechało oddać. Właśnie dzwonił - w innym sklepie prawdopodobnie mu wymienią
Aaa... i kupiłam sobie T-shirt dla ciążasków - superowy. Z wycięciem w serek. I zgrabniusi.:-)
witaminka
mamy czerwcowe 2007
efilo, no to gratuluję udanych zakupów
A ja niedługo się zwijam, bo goście przychodzą... Mój Ł. właśnie pojechał po tort, który podobno ma być niespodzianką i kategorycznie nie pozwolił mi pojechać z nim. Ale chociaż mam chwilkę odpoczynku, bo musiałam szykować stół dla gości.
A ja niedługo się zwijam, bo goście przychodzą... Mój Ł. właśnie pojechał po tort, który podobno ma być niespodzianką i kategorycznie nie pozwolił mi pojechać z nim. Ale chociaż mam chwilkę odpoczynku, bo musiałam szykować stół dla gości.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo to czekamy na fotke spiworka i bluzeczki
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Tak, tak, dokładnieEfilo to czekamy na fotke spiworka i bluzeczki
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ale tu dzisiaj pustki
nic prawie ni piszecie
smutno mi troszke:-(
i caly czas glodna chodze
zjem,nie minie godz,dwie
i znowu jesc mi sie chce
nic prawie ni piszecie
smutno mi troszke:-(
i caly czas glodna chodze
zjem,nie minie godz,dwie
i znowu jesc mi sie chce
jolka111
Dorotka ja jestem i kontroluję napływ wiadomości ;-)
Też mam jakiś smutny dzień, tak bez konkretnego powodu, a może dlatego, że w poniedziałek wracam do pracki i znowu będę musiała ograniczyć czas spędzany na forum
Też mam jakiś smutny dzień, tak bez konkretnego powodu, a może dlatego, że w poniedziałek wracam do pracki i znowu będę musiała ograniczyć czas spędzany na forum
Jola gratulacje studniówki! :-)
Sorga no niezłe zakupy - i pełen serwis! :-)
Ale co to za saszetka na krocze? Napisz albo może pokaż fotkę - nie słyszałam...
Efilo ja najwięcej dobrego czytałam o materacykach kokos-pianka-gryka i taki właśnie kupimy.
Laseczki, nie smutajcie się! Chociaż dzisiejszy wygwizdów jakiś mocno lewy...
Sorga no niezłe zakupy - i pełen serwis! :-)
Ale co to za saszetka na krocze? Napisz albo może pokaż fotkę - nie słyszałam...
Efilo ja najwięcej dobrego czytałam o materacykach kokos-pianka-gryka i taki właśnie kupimy.
Laseczki, nie smutajcie się! Chociaż dzisiejszy wygwizdów jakiś mocno lewy...
reklama
asylan
materac w Polsce tez mialam kokos pianka a tu sa tylko albo piankowe albo sprezynowe i co??? dzieci raczej proste chodza i nic im nie dolega przez to. na poczatku bylam zdziwiona ale malo co juz mnie dziwi..... wierzcie mi ze ktorykolwiek kupicie bedzie dobry )))