reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
to fajnie, wyślij mi na priva adres, to ci podeślę na spróbowanie jeszcze inne (jak chcesz oczywiście) :tak:

rooibosa też, bo mam sporo, a sama nie przerobię (mam conajmniej 2 smaki):tak: z resztą coś skompletuję;-) to czekam na adres i w poniedziałek wysyłam:tak:

jasne, że dam:tak: a nie wiesz przypadkiem jak jest z mate w ciąży? pu-erh'a słyszałam, że nie można, z czarną też lepiej uważać, bo ma za dużo teiny (czyli tak jak z kawą, ale bez kawy mogę żyć)
ale nam się herbaciano zrobiło:-D

dziewczyny ja tez nie mam napisu z mamami ;-( a Blanes mnie chyba wpisala na liste wiec nie wiem...Ale jak zaobserwowalam maja go tylko fanki - czyli dziewczyny , ktore maja duzo posow - moze sie myle, jeszcze sie przyjze ;-)

Anni fanki bedziesz miec chyba powyzej 500 postów,a jeszcze wczesniej bedzie entuzjastka:-)

reklama
Ale się wczoraj rozpisałyście. Dzisiaj trochę mi zajęło nadrabianie zaległości :zawstydzona/y:
Ja wczoraj byłam na polowaniu na meble ;-) no i przywiozłam łóżko dla nas. No i muszę się wam pochwalić, że mąż zaczął robić taras (mam nadzieję, że do czerwca skończy ;-) )
A wieczorem mieliśmy gości, no i siedzieliśmy do późna i dzisiaj dzidzia dała mi pospać tylko do 7 więc ledwo żyję :-(

Do góry