reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Blanes jeszcze raz NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE!!! :-) :-) :-)
podpisuje sie
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kurcze Esia, właśnie przeczytałam o twoim uprzedzeniu do 3D. Napisz jak Cię drażni mój suwak, nie ma problemu żebym go zmieniła :-).
Blanes a mnie sie strasznie spodobal Twoj suwak,a czy cosik podobnego jest bo tez bym chetnie taki sobie zapodala,ale nie chce sciągawą byc
Blanes a mnie sie strasznie spodobal Twoj suwak,a czy cosik podobnego jest bo tez bym chetnie taki sobie zapodala,ale nie chce sciągawą byc
Tutaj znajdziesz nowe suwaczki z la femme bonita, nie jest ich wiele ale ładne. Cosik znajdziesz dla siebie i mnie nie przeszkadza jak ktoś ma taki sam suwak :-).
Oj musze tu zagladac jak najczesciej - zwlaszcza teraz kiedy otrzymalam kredyt zaufania (Blanes;-) :-) )ania ciesze sie że twoje zdrówko i dzidzi dopisuje, oby tak dalej, zagladaj do nas częsciej, jak widzisz gaduły z nas straszne i niewiadomo kiedy dołączyłysmy do grona fanek, niektóre to nawet fan-atyczki hihih, np. ja
Buziaki
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witaj Blanes cieszę się że już jesteś z nami. No z tym wątkiem to jedna wielka niewiadoma, niby już jest a nie można w niego wejść. Kurcze tyle na niego czekaliśmy a tu nic i nic. Buziaki i jakby nie było przed Tobą i Twoim mężem dłłłłłłłłłuugggiiiiiiiii miesiąc miodowy!!!