Tosik nie martw sie prosze na zapas,tak jak fantazja pisze,monitoruj jak najczesciej dla swietego spokoju,moze wlasnie za tydzien wizyta?Trzymam mocniscie kciuki.Caluje:*
Jola toz to Zygmunta a nie Zygus,taka wstydliwa,mala kobietka
Ciesze sie ze wszystko sie pieknie rozwija.A jak tam w domciu?Lepiej?
Dzagudku czekam czekam z niecierpliwoscia jak w przedszkolanaka mala
))Nastresowala sie kobieto.Wspolczuje:*
Esia super ze zabieg juz za wami i ze tak poszlo gladko.
Z Piotworka to dumnam jak paw
taki dzielny,madry,grzeczny,uczynny chlopak
))Wal do fryzjera zeby nikt nie mial watpliwosci ze to facet wlasnie,taki nietypowy bo super grzeczny
Moja zolza moze sie schowac przy Piotrusiu
No wlasnie,apropos zolzy...Amela ma najgorszy okres w swoim zyciu z mozliwych.Samowola,''nie''na kazda prosbe,uciekanie,szkudzenie na wszelakie sposoby,placz i wlosow rwanie jak uwagi nie zwracam na nia.Nie moge z Januszem rozmawiac ,nie mowiac juz o rozmowie przez telefon!!!
No Zolza,zolza,zolza niedobra!Ja gardlo zdzieralam na maksa,darlam sie na nia z bezsilnosci a efektow zer
d dzis wprowadzilam system kar i nagradzania.Mamy karna poduszke i zdazylam ja dwa razy ''wyprobowac''.Nie spodziewalam sie takiego efektu!
Ona jeszcze nigdy tak nie uzalala sie na soba,nawet jak na nia nawrzeszczalam i klapsa dlalam.Tak plakala strasznie ale nie ruszala sie z miejsca,nie moglam wytrzymac,mialam ochote ja przytulic i pocalaowac ale wytzrymalysmy obie.Amelka dwie minutki na poduszce,potem podeszlam do niej i mowie ze kara sie skonczyla ,ona sama z siebie ''przepraszam''mowila i calowala mnie(ja nie wiedzilam ze ona potrafi przepraszam mowic).W ogole nie podnosze glosu,tlumacze,ona siada i taka to dla niej tragedia siedziec na tej wygodnej podusi ze az strach ale mam nadzieje ze metoda poskutkuje.
W nagrode za dobre sprawowanie dostaje cukiereczki musujace
Przepraszam ze tak dlugo nie pisalam.Dziekuje za pamiec.
Strasznie dolowiasty okres dla mnie.Moze kiedys napisze na zamknietym.
Dzieki kochane ze jestescie.
Przepraszam ze nie odpisuje kazdemu.Wybaczycie?
Anielka,ja tobie tez cosik mialam ...ale zapomnialam
Buzikauje:****