Olla
Melowa mamusia:)
Hejka
Jeejaaaa ale ja juz siedenerwuje:/
Esia przykro mi z powodu babci.Nie martw sie opoznieneim,przynajmniej zdaze zro
bic transparent i zorganizowac orkiestre deta aby przywitac Was z honorami
Aniela ,Niuni jak kaczor?Byl laskawy )) ?
Jolka ,kurcze ja tez nie wiem za bardzo skad te opuchlizny,no chyba w ciazy to normalne?Ale w bardziej zaawansowanej....ja juz nic nie pamietam...Jolu napisz jak sie czujesz bo sie martwie :*
Anijaw no nieciekawe nocki,zycze aby szybciorem wrocilo do normy.
Ja tez mialam okres kiedy mela sie budzila w nocy i za cholere nie chciala zasnac, w tedy szlam do niej i kladlam sie z nia,nie rozmawialam i nie zapalalam swiatla,jak chciala wstawac to kladlam ja migusiem z powrotem.no srednio to bylo atrakcyjne dla niej i szybko zrezygnowala.
Mysle ze jak odetniesz wszystkie mozliwe bodzce to sie szybko pannie znudzi,no przy bajkach i zabawach to nie wiem czy tak szybko zrezygnuje...POwodzenia!!!!
Jeejaaaa ale ja juz siedenerwuje:/
Esia przykro mi z powodu babci.Nie martw sie opoznieneim,przynajmniej zdaze zro
bic transparent i zorganizowac orkiestre deta aby przywitac Was z honorami
Aniela ,Niuni jak kaczor?Byl laskawy )) ?
Jolka ,kurcze ja tez nie wiem za bardzo skad te opuchlizny,no chyba w ciazy to normalne?Ale w bardziej zaawansowanej....ja juz nic nie pamietam...Jolu napisz jak sie czujesz bo sie martwie :*
Anijaw no nieciekawe nocki,zycze aby szybciorem wrocilo do normy.
Ja tez mialam okres kiedy mela sie budzila w nocy i za cholere nie chciala zasnac, w tedy szlam do niej i kladlam sie z nia,nie rozmawialam i nie zapalalam swiatla,jak chciala wstawac to kladlam ja migusiem z powrotem.no srednio to bylo atrakcyjne dla niej i szybko zrezygnowala.
Mysle ze jak odetniesz wszystkie mozliwe bodzce to sie szybko pannie znudzi,no przy bajkach i zabawach to nie wiem czy tak szybko zrezygnuje...POwodzenia!!!!