reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka sprawiłaś mi taką niespodziankę, że normalnie aż mi się łezka zakręciła.:tak:Cieszę się jak nie wiem co!!! Krótko to, ale zawsze lepiej niż nic.:tak:A kwaterę, to wiesz, sprawdziłam na ile można sprawdzić przez telefon czy internet, więc mnie nie strasz, bo jakby co będzie na mnie.:zawstydzona/y::szok: Do tej pory jakoś specjalnie się nie nadziałam więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie - choć mój Mąż kracze inaczej (ale On zawsze kracze;-)). Dam Ci później telefon do siebie i do Męża mojego. To tak na wszelki wypadek, bo np. w Przysusze mój telefon był łaskaw nie działać - brak zasięgu:baffled:, i nie wiem czy będzie działać normalnie w Ustce. Ale się cieszę, no, jakby mi kto w kieszeń nasmarkał.:-D
Esia, to poproszę o relację z opisem dań, bo mi język w tyłek ucieknie - ostatni raz byłam w knajpie na dobrym amciu w 5tą rocznicę ślubu, czyli na początku ciąży z Madzią.:baffled: A ciekawe jak tam te dania senegalskie.... rozmarzyłam się....
A inspekcji nie zazdroszczę, choć jak myślisz? Będą po szufladach zaglądać????:szok::-D
Gingeros, oj tak, też by mi się takie pieniążkowe drzewko przydało...:-D Tym bardziej że i wakacje i remont i szkoła Weroniki, wszystko na raz się zbiegło.
A wczoraj mój Mąż wykazał się dość dziwnym poczuciem humoru ale i inwencją twórczą, bo po ciągłym słuchaniu i oglądaniu w TV i internecie relacji z pogrzebu M.J. (też baliście się lodówkę otworzyć????:szok:) powiedział że bierze łopatę i jedzie do Stanów, bo M.J. w złotej trumnie położyli.:-D;-)

reklama
Dzagud pierwszy mój pomysł był taki: nic nie mówić i przyjechać z zaskoczenia :-D ale oczywiście nie wytrzymałam :-p mam tylko nadzieję, że twój Tomek zajmuje się dziećmi na wakacjach, bo jak mi mojego na złą drogę sprowadzi to ukatrupię :-D:-p

Hmmm, no wiesz, jakby tu rzec.:-D Nie, no żartuję, oczywiście że się zajmuje.:tak:Już teraz strasznie przeżywa jak ON się rozdwoi na dwie panny, bo przecież trzeba z Nimi do wody chodzić, a jak je obie upilnować? Nie przyjmuje do wiadomości że ja tam też będę.:-D

jejaaaaa.... ale Wam zazdroszczę urlopu...
i tego że sie spotkacie....
U nas z powodu dużego wypływu kasy (na adwokata) raczej nie ma co myśleć o jakichś dalszych wojażach...​

Uj, no fakt....:szok::-D No nic, bejsbola jakiegoś będzie przy pasku nosił.:-D Ale wiesz, ja myślę że mając Twoich chłopaków będzie chciał poczuć jak to jest mieć Synów, więc się nie martw, na pewno chętnie z Nimi pogra czy cóś.;-)

Dzagud ja tam myślę, że mój M chętnie zobaczy jak to jest mieć córki :-D

Anielap u nas też był ostatnio duży wypływ kasy :wściekła/y: ale w pracy funkcjonuje jeszcz Kasa Zapomogowo-Pożyczkowa :-D i właśnie wczoraj dostałam czek :-D i powiedziałam sobie, że w życiu za M pożyczki nie spłace :-p (przynajmniej jak ma jedną, to o drugą w razie co będzie mu ciężko), a ja i dzieci zasłużyliśmy na wyjazd, zwłaszcza, że nie liczę, że w przyszłym roku z trójką się uda :no:

Ja niestety znow przelotem i tylko znow o Misi:sorry2:

Dzis chyba (mam nadzieje) szczyt wysypu. Goraczka do 39 stopni:-(Krosty, bable ma wszedzie...we wlosach, buzi, cipce:-( Puder w plynie gowno pomagal, wiec poszlam na calosc - mam teraz fioletowe dziecie:szok: A wez upilnuj by sie nie drapala...padam na ryjek od odwracania jej uwagi, nie mowiac o zarwanych nocach

Do konca lipca biore zwolnienie, caly sierpien - urlop, wiec Misia do zlobka zawita we wrzesniu....:-p

Misia:baffled:

Załączniki

• ospa.jpg
    ospa.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 35
  • ospa2.jpg
    ospa2.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 29
reklama
O rany Fantazja!:szok: Aż mi się słabo zrobiło.... biedna Misia.:-(Właśnie dlatego szczepiłam Magdę, bo bałam się że się zadrapie na amen. Ucałuj biudlinkę i trzymam kciuki żeby jednak szybko przeszło.:tak:

A ja teraz mam w domu żarłoka....:szok: Magda tak wsuwa aż zaczynam Jej ograniczać, bo się boję że pęknie.:szok::baffled:

Do góry