reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielko, moje pytanie z poprzedniego postu widzę nie trafione:-(
Przykro mi z powodu Babci :-(
Nadal z całych sił Ci życzę aby ten los się w końcu do Ciebie uśmiechnął:tak:

reklama
Bylismy i wrucilismy z tym, ze jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:p.doktor osłuchala i stwierdzila ze jest ok i ona niesłyszy nic i dala mi odczuc ze sobie wymyslam ze Miki tak mocno kaszle-bo nie kaszlal jak bylismy w gabinecie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.i zapisala syropek i w czwartek na kontrole.aha nawet w gardlo mu nie zagladnela -Uwaga niema takiej potrzeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dzagud-
co do strachu to nie ytak dawno jak wczoraj Miki ,ogladajac shreka 3 poraz 1000 zaczal plakac jak zobaczył statek i krzyczał be,be,be i dzis rano tez i powiedzial psiun (przesun),i jak widzi ze mam umyta glowe to krzyczy uuuuuuuu nieee chodzi o suszarke.

Anielko, strasznie mi przykro z powodu Babci.:-(Faktycznie, jakąś masz teraz czarną serię, ale przecież w końcu słonko zaświeci.:tak:
I współczuję przeżyć z ząbkiem. Połóż się rzeczywiście i staraj się przespać najgorsze. Zdrówka życzę Kochana! Trzymaj się.

Agik, no wepnę te zdjęcie, sorki.....:zawstydzona/y: Ale nie wymagaj za dużo - okularki odebrałam wczoraj wieczorem dopiero.:-p

Aniela bardzo mi przykro z powodu Babci:-( Na pocieszenie Ci powiem, że po burzy zawszy wychodzi słońce - czego Ci życzę.
Trzymaj się
Gusia jak to nie zjarzała mu w gardło?:szok::szok: Ja bym chyba poszła do innego lekarza:sorry2: Życzę Mikiemu dużo zdrówka i oby syrop Mu pomógł:tak:

Ostatnia edycja:
anielap-przykro mi z powodu twojej babci:-(nie zamawiaj sie,pomysl sobie, ze babcia teraz patrzy na was,moja babcia zmarła 4 lata temu miala 96 lat i tez mi bylo przykro ze sie z nia nie porzegnalam,ale czuje caly czas jej obecnosc:tak:trzymaj sie.:tak:

wiecie co tak sobie mysle ze wieczorem pojade z Mikolajem na pomoc wieczorowa,skubany spi mi jak kamien poszedł spac 13.30 a dochodzi 16.30. Tak mysle, ze sen mu dobrze zrobi:tak:a kaszel ma jak diabli.

Anielap jejku strasznie mi przykro z powodu śmierci babci, trzymaj się kochana, w końcu i u Ciebie zaswieci słoneczko;-).
Agik jak miło poczytac że lepiej u Ciebie, nie ma to jak cieszyć sie z drobiazgów od razu życie wydaje sie piękniejsze:tak:.
Gusia ja tez bym poszła do innego lekarza do czwartku mioże byc o wiele gorzej i bez antybiotyku moze się nie obędzie:no:.
Dzagud ja juz sie nie moge doczekac tego zdjęcia:sorry:.
Wiecie co poczytałam o tym napięciu mięsniowym i zgłupiałam nic juz nie wiem, ale Vaneska nie ma zadnych z objawów które podaja czyli zaciskanie piąstek, prostowanie nózek, robienie mostka, a nic juz nie czytam poczekam do wizyty u lekarza i wtedy zobaczymy:tak:.

Hej babeczki

Milo poczytac,tyle naskrobane:-)Tylko ja ostatnio mam glowe w chmurach nie wiem czemu i wszystko zapominam:baffled:Niewiele spamietalam:zawstydzona/y:Cos ze mna nie tak a moze jeszcze nie odreagowalam zakrztuszeniowego stresu:baffled:
No wiec po tych ceregielach Amelia nie chce lykac ani syropu na kaszel ani Citropepsinu i wogole nie chce pic:wściekła/y:Wiem ze zostal jej uraz tylko co tu teraz poczac bo kaszel dallej jest:-(Probowalam podawac strzykawka to tez wypluwa..no i juz wariuje od siedzenia w domu i maluje piekne obrazy nascianach:-D
Anielko-Twoja babunia nepweno jest teraz szczesliwa i nie ma juz zadnych zmartwien;-)Tuli tuli kochana.
A o osemkach to nic nie mowcie bo ja mam 4 do wyrwania poniewaz sa poza lukiem:baffled:I tez dziasla trza rozciac co by je usunac.Jam mam infekcje dziasla to psiocze ze wyrwe a potem zwlekam i tak bledne kolo sie zamyka:-p
Agik-kurcze szkoda Wojcia z ta alergia,szkoda ze to tak nie mozna kopnac w dupe takiego dziadostwa zeby sobie poszlo:angry:U nas tez ostatnio problemy ze spaniem w dzien;-)
Kotku-o napieciu miesniowym mozesz duzo poczytac na wczesniakach.Tam dziewczyny napewno duzo Ci powiedza bo prawie kazda miala lub ma z tym do czynienia;-)
Dzagud-boziu jak ja bym chciala zeby Amelus nawijala juz jak Madzia:sorry:Tak sie nie moge doczekac..

No wlasnie dziewczyny czy jest jakis okreslony wiek do ktorego maluszki powinny spac wdzien?????????No i zebym nie powiedziala w czarną godzine ale Amelka uwielbia sie kąpac i lubi myc glowke:tak:Kiedys marudzila troche przy splukiwaniu a teraz sie cieszy;-)
Gusia,Kingug-zdroweczka dla bąbelkow;-)
I zapmnialam reszte.Przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
AnielaP tak mi przykro :-(

Elmaluszku z każdym dzieckiem inaczej, jak spokojniejszej natury, to długo może spać w dzień, a jak żywe, to już w wieku naszych łobuzów może w dzień wogóle nie spać ;-)

Gusia chyba musisz się wybrać do innego lekarza

Do góry