reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Biedna Wikusia,,niech szybciutko zdrowieje a Ty dla swietego spokoju idz do lekarza ,zeby osluchal ,obejrzal...Wielkie caluski dla choraska:*

Gusia Miki juz lepiej?

Melka chyba co raz lepiej.Ani razu nie wymiotowala a kupek do tej pory bylo z 5 ale malenkich.Podaje jej z przepisu Izuni napuj z elektrolitami,slony jak diabli ale smakuje Amelce.Do godziny 5 pila ladnie a teraz nie chce nic wiec wciskam strzykawka.Za to apetyt troszenke wraca bo zjadla dzis oprocz porannego chlebusia,dwa razy zupke ryzowa i teraz kromeczke z serkiem almette(tak cieniutko posmarowany).Jestem spokojniejsza juz,co prawda zmeczona i bez sil jest ale troszke polazikowala,narysowalysmy laurke dla babci i jest git.Juz ise poklada wiec zaraz kimonko :)

Kingud no insomnia jest wkurzajaca.Moze ty w ciazy jestes?Heh? :)))
Ja tak mialam :p

reklama
Olla super że Amelka lepiej :-)

kingug zdrówka dla Wiki :tak:

Gusia egzamin jak co roku ;-) ja tylko nadzorowałam :-p

Toska nie mam zdjęcia w spódnicy :-p ale nawet dyr stwierdził dziś, że będę rozpraszać :-D;-):-p a jak staranka???? Ja już wysłałam odpowiednie fluidy ;-)

kingug o ten właśnie egzamin chodzi :-D

Esiu - dzieki za info o Portugalii. Wiem o czym piszesz:-D :-Dmieszkalam przez jakis czas w Hiszpani i ...echhh "maniana" to chyba pierwsze slowko jakiego sie ucza. :-) Co do przeprowadzki taaa mam sposoby na mojego gada:-p

tosiu www.sweetorganicgifts.com :-)
Kingug - wspolczuje. Ja czasami mam tak, ze jak Sui mnie obudzi okolo 1 wlasnie - potem nie spie do 4. Biorac pod uwage, ze dziecie mi sie budzi kolo 6... Umieram na drugi dzien. Nie wiem tez co z tym zrobic...

Witam:-)
Wsio nadrobiłam ale zanim zaczęlam pisać z głowy powoli ucieka:-D
Przede wszystkim zdróweczka dla naszych chorasków.
I nadziwić się nie mogę że Szopka jeszcze w dwupaku:tak:

U mnie ostatnio znowu pod górkę tzw. "nic się nie da".

Zuzanna na szczęście zdrowa, choć bardzo niegrzeczna. Kompletnie sie mnie nie słucha. Mówię 3 razy a ona nic. Dopiero jak huknę to dociera. Może do laryngologa trzeba, uszy przebadać;-) Ciągle gdzieś się wspina (jak Amelka:-D). Też kombinuje, coś podsunie, dosunie, na regał z książkami próbuje usilnie sie dostać.

Aaaaa... i wstrętną wysypkę ma na buzi już jakiś miesiąc. Byłyśmy u pediatry, powiedziała że to "chyba" alergia na mleko.... Przepisała Zyrtek, który po tygodniu podawania nie dał żadnych rezultatów. Zuzka od małego miała stwierdzoną alergię na białko mleka, a ja od dawna podawałam jej jogurty, serki, jaka i nic jej nie było. I muszę zmienić znowu lekarza????

Fryzjera juz zmieniłam. Pamiętacie, miałam wrócić do blondu. W czwartek byłam u mojej Pani fryzjerki (6lat juz do niej chodzę) i wypuściła mnie z czymś takim na głowie że przyszłam do domu i płakałam.
Dziś poszłam na poprawkę, ale już gdzie indziej. I mam nowego super przystojnego Pana fryzjera:-p (geja;-)).

Jak mi naprawią kablówkę to będę u Was częsciej. Teraz jest bitwa o kompa;-)​

Dziewczyny już dokładnie, równiutko za miesiąc.....
dance.gif

036.gif

elmaluszku u nas też cisza jest jak najgorszą prognozą ;-) Ale numer wycięła! Zawał serca murowany :szok:
szopka dacie jakoś znać, gdy już się Tymek wykluje? Bo my się tu zatupiemy z niecierpliwości na śmierć :zawstydzona/y: Już się zastanawiałam, czy nie pisać sms'a do Twojego męża... :zawstydzona/y:
Olla super, że już nie jest gorzej i zaczyna się poprawa! :tak:
toska zapraszam! :-) Z resztą przecież wiesz - zaproszenie macie otwarte, tylko musisz się choć na chwilę uwolnić z sideł pracoholizmu :-p
Gratuluję rozwoju firmy! Super! Czyli kłopoty już za Wami :-)
Gusia cóż, nie wyrzucaj sobie za bardzo - każdemu mogło się zdarzyć :sorry: Zwłaszcza jak dziecko choruje, ciągle jest u lekarza, to w końcu gdy jest zdrowe, chce się o lekarzu zapomnieć... :sorry:
aniajw fajnie gdy dzieci nie kłócą się cały czas podczas zabawy :tak:
kingug mam nadzieję, że kaszel szybko ustąpi :tak: A bezsenności współczuję... Choć mi teraz coś takiego by się przydało ;-) Bo po karmieniu co 2h i pobudce przed 6 absolutnie nie czuję się wyspana ;-)
anielap niezadowolenie z fryzjera rozumiem :baffled: Chciałam iść "na skróty" i poszłam nie do mojej, tylko byle bliżej. No i już planuję, kiedy wrócić do sprawdzonej... :baffled:
Wizualizacja wspaniała :-D:-D:-D

Małgosia dziś wszamała 100ml sinlacu - i to dużą łyżeczką, bo małą wkurzała się, że za wolno :szok: Tylko już potem nie dała rady popić z piersi - mam nadzieję, że mi pierś wytrzyma do kolejnego karmienia ;-)
Nadal nie wiadomo co z kompem :baffled: Cholerka, stresuje mnie wizja utraty danych...

Tośka u nas jelitówka minęła już z miesiąc temu ja tylko tak dla Olli pisałam. Ale dzięki za troskę:tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
coś mi umknęło, no ale lepiej późno niż wcale;-)

gratuluję tak mądrej i grzecznej córeczki:tak: to dobre geny czy jakieś tajemnicze metody wychowawcze?:-p

kingug zdrówka dla Wiki, współczuję problemów ze spaniem, moja przyjaciółka też mi ostatnio się żaliła, że śpi po 2, 3 godziny. Może to jakieś przesilenie wiosenne:baffled:

Gusia trzymam kciuki za zdrówka dla Mikusia, a szczepieniem sie nie przejmuj.

Olla super że Amelka lepiej :-)

Jolka no staramy się, staramy:-p

toska zapraszam! :-) Z resztą przecież wiesz - zaproszenie macie otwarte, tylko musisz się choć na chwilę uwolnić z sideł pracoholizmu :-p
Gratuluję rozwoju firmy! Super! Czyli kłopoty już za Wami :-)
...

obiecuję wpaść przed Waszym urlopem, kiedy planujecie urlop:-p
co do firmy, to rzeczywiście ostatnio mamy dobry okres:-)

Anielap fajnie, że znalazłaś nowego fryzjera
Dzagudku halo, gdzie jesteś???

Co można kupić dziewczynce na chrzściny? Myslałam o kolczykach. (medaliki, krzyżyk odpada, kupili już moi rodzice i babcia) Co sądzicie?

Ostatnia edycja:
Witam poznym wieczorem

Komp mie zie zje.....:wściekła/y:Przez caly dzien probowalam sklecic jakiegos posta ale mi sie caly czas sztrucel resetowal.:-pFormat zdjelany i jakos dziala:-D
Toska-a jestes pewna ze rodzice chca przekluc uszka?Ja ostatnio wyslalam mojej kuzynce(bo tez bedzie chrzestna)Taki sliczny pociąg na pierwszy ząbek i pierwszy kosmyk wlosow.Jest lokomotywa i 2 wagoniki.Wyglada jak srebrny.Ale to nie srebro.Jak znajde to wkleje linka.Wyglada dosc eleganckoBuziaki wStasinkowe lapki
Olla-super ze Amelka wraca do swiata zywych,Jak cos to dajznac;-)
Esia-gratki dla Malgosi najdzielniejszej z najdzielniejszych.
Anni,Gusia,Kingug;-)-zdrowka dla maluszkow
Aniajw-pozazdroscic tylko takiej spokojnej dziewczynki.Ja mam diabla wcielonego:-D
Anielap-pokazuj sie w blondzie szybciochem.Jeeeeeeeeju jak Ci zazdroszcze:tak:Ten suwaczek podoba mi sie coraz bardziej.Tylko ja nie wiem czy sobie tak pobimbam jak Wy bo Amelka to straszny urwipołeć no i bez chopa jade:-p:baffled:

Cos tam jeszcze chcialam skrobnac ale zapomnialam.Generalnie zdrowka dla naszych wszystkich chorowitkow.Co sie dzieje Amelia tyz charczy okropnie od 2 dni;-) i katar znowu ma:-pAle lata jak nakrecona.Wspina sie wszedzie.W kuchni podstawia sobie paczke pieluch albo bajki zeby tylko siegnac cosz blatu:baffled:

Buziaki kochane

reklama
Do góry