reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia-ło matko,coz za historia,tez bym juz nie poszla do takiego parku;-)
Anielap-no chyba sie przelamie i odwiedze rzeznika przy pierwszej wizycie w pl.A domek mam nadzieje ze uda sie skonczyc do wtorku:tak:
Dzagudku-zycze wiele cierpliwosci do dziewczynek i zeby szybko wyzdrowialy.A moze to i dobrze ze Madzia bedzie juz miala szkarlatyne za sobą(no chyba ze to mozna miec kilka razy,ja nie wiem);-)
Jolka-mam to samo zero sasiadow zero problemow jak to mowia:-D
Agik-Wam tez szybkiego powrotu do zdrowka

Dobra wklejam fotki domku tylko zaznaczam zesmy w polowie roboty dopiero:-D
Ale jakby ktora chciala sie pozbyc dziecka na pol dnia to polecam.Amelka juz sie wprowadzila z gratami i tam przesiaduje i sie sama bawi:tak:Teraz moge w spokoju posprzatac,ugotowac powiem wiecej nawet sobie film moge obejrzec w dzien:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Elmaluszek zdolna kobitka z Ciebie:-):-):-):tak::tak::tak: Ja właśnie dzwoniłam do mamy i mają mi dać taki materiałowy domek po mojej młodszej siostrze:-). Mam nadzieję, że zadziała on na Wiki jak na Amelkę:tak:. Ciekawe tylko gdzie ja go postawię, będę musiała chyba złożyć kojec:baffled:

Elmaluszku śliczny domek :tak: zazdroszczę zdolności :tak:

Dziś kaca nie było :-D tylko trochę suszyło mnie w nocy ;-)

Dziś ściągnęłam Maksowi pieluchę i całe popołudnie latał bez :sorry2: dzisiejszy wynik to 13:0 dla Maksa :baffled::confused: ciekawe kto pierwszy się podda :sorry2:;-)

Elmaluszek-fiu, fiu, jestem w ciezkim szoku jakie ty masz zdolnosci!!! W ogole super pomysl i chyba sprobuje cos takiego zbudowac, normalnie rewelka.
Esia-historia z parkiem mnie powalila.
pozdrowionka dla wszystkich :-) do nas wlasnie przyjechal dziadzia wiec jest wesolo, co prawda zmeczony po 20 godzinach podrozy ale niunia juz zdarzyla go wytargac za wasy :-)

Witam z rana

Dziekuje dziewczyny za komplementy:zawstydzona/y:
Amelka cala noc strasznie kaszlala ale teraz cos nie slysze.Chyba ja zarazilam jednak.Jak dzisiaj nie przejdzie to jutro jedziemy do lekarza co by osłuchal czy jest czysto.

Milego dzionka:tak:

Ale byłam wniebowzięta, że mi chłopaki na chwilę z domu znikną, już mało mnie to interesowało gdzie ;-):-D
A to rozumiem doskonale :tak::tak::tak:
kingug klub malucha też mi chodzi po głowie... Nie wykluczam dla Piotrka od września :tak:
elmaluszku :szok::szok::szok: Ale żeś cudo zmajstrowała!!! Jestem pod wrażeniem!!! Ja latem szykuję się na budowanie "namiotów" na tarasie - będę miała się na czym wzorować :tak:
Zdrówka dla Amelki!
jolka :-D 13:0 to brzmi dumnie :-D:-D:-D Powodzenia, żebyś się przynajmniej z 1 odkuła :-D

Chłopaki na basenie :-) Młoda zalicza drzemkę - jak ja lubię takie przedpołudnia...
Miłego dnia wszystkim! No i choć złamanego goździka od Waszych facetów ;-)

Elmaluszku super chata.
174.jpg

UDANEGO DNIA LASECZKI

Goska-uwielbiam nasturcje:tak::tak::tak:Kojarzą mi sie z moim dziecinstwem,zawsze bylo ich pelno w ogrodzie:-)
Esia-super ze chociaz raz w tygodniu masz chwilke coby odetchnąć:tak:;-)

Wiecie co ja mam ostatnio straszny problem z obcinaniem paznokci Amelkowych.Zawsze robilam to na spiocha ale teraz sie budzi.Normalnie nie ma mowy zeby obciac je swiadomie.No i dzisiaj wzielam papierowy pilniczek i jej spilowalam.Siedziala grzecznie i obserwowala,wiec tak zalatwilam wszystkie 10.Tylko ja nie jestem pewna czy oby takim maluszkom mozna robic takie zabiegi:confused:(tylko juz bylam zdesperowana bo Amelka szrame na buzi sobie zrobila pazurskiem)

Elmaluszek-po porodzie zapytalam sie w klinice jak mam obciac takie minipaznokietki i uslyszalam ze takich malych sie nie obcina tylko opilowuje. Nie mialam jednak cierpliwosci i obcinalam malymi nozyczkami. Takze wychodzi na to ze nie tylko mozna ale jest wrecz wskazane :-)

reklama
Do góry