No hello, ja jakoś żyję. Dziewczyny chyba mają się lepiej niż ja. Jutro kontrola i zobaczymy co dalej...
Agik, no niestety nie pojedziemy do tej Karwi, bo z tego co policzyłam to 2 tygodnie by nas kosztowały prawie 3700 z wyżywieniem, a gdzie podróż i pieniądze na pierdoły? Ja planuję wydać nie więcej niż 3500 na cały wyjazd bo na więcej mnie nie stać, a i to będzie wieloma wyrzeczeniami obramowane.
W Ustce za 2 tygodnie zapłacę 1400, a za pozostałe pieniądze spokojnie dojadę i się wyżywię. Do Karwi w tym momencie mogłabym wyjechać jedynie na tygodzień, a ja wolę aby dziewczyny miały choć te 2 tygodnie na wypoczynek.:-(
Esiu, to chłopaki chodzą już na ten basen, bo zgłupiałam?
Bo oczywiście spacerek jak najchętniej, jak tylko zrobi się ciepło i będziesz mogła, ale tę czapę i sweter bym podrzuciła, bo zaraz i Małgosia z tego wyrośnie! Daj mi znać czy ewentualnie w tę niedzielę mogę podejść i przekazać ciuchy.
A co do wstawania, to mi nic nie mów. Myślałam że się odeśpię na zwolnieniu, a tu dupa blada, Magda wstaje wcześniej niż ja normalnie do pracy.
I nie ma już spania, bo jest palec w oko.
Olla, żebyś Ty mnie zobaczyła!
Nie sądzę abyś miała gorzej ode mnie.
A co do piosenek, to zajrzyj sobie na stronkę
http://szukaj.netlandia.info/index.php/listen/bXlDV2s1bE9XSg==, tam znajdziesz sobie wszelkie możliwe piosenki do ściągnięcia - dla dzieci też. Więc tylko sobie przypomnij pioseneczki z dzieciństwa i jedziesz.;-)Ja Weronice na MP3 pościągałam od metra tego. A jak będziesz mieć wątpliwości to Ci podeślę trochę tytułów. Albo po prostu wpisuj nazwiska: Natalia Kukulska, Majka Jeżowska, Fasolki...
Izka, jak tam u Was?
Buziaki dla
Pirzonka i słodkiego Krzysia.
Super chłopak!