reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A mój ciągle stoi i miauczy nie pozbędę się go chyba :-), jest ślicznym granatowym metalikiem też 3-drzwiowy, silnik 1,4hdi i 65tyś przebiegu. Kocham go :)

reklama
a mój hyundai już trzeci tydzień stoi u mechanika i nie chce ożyć:no: a z miłą chęcią kupiłabym mondeo kombi, ale nie mam za co, a tata nie odda;-)
Sorga finanse i bankowość
Blanes tak jest, już idę!

Dowie sie w swoim czasie hahaha (przegrał zakład jakis czas temu i stwaką było jego prawkoi mój sufit), zaczyna 8 marca- sliczny mam prezent i nie musze sie martwic że mnie zaniedba w akcie zemsty bo na dzien kobiet juz dostałam ślicznotke taką oto:

No proszę - miłośniczki Peugeotów! :-)
My też mamy 206 (taki silnik jak ma Blanes) granatowy niemetalik, tylko 5-cio drzwiowy. Wózek wchodzi nam do bagażnika po zdjęciu 2 kółek i póki co, jest git! Nie stać nas na zmianę - poza tym, jest strasznie wygodny :-)

Sorga to niech się Twój streszcza - bo kto Cię będzie rodzącą do szpitala 150/h wiózł? ;-)

Sorga orchidea cudowna "tfu tfu" (bo nie będzie rosła, lepiej powiedzieć że brzydka ), kocham te kwiaty, tylko nie lubię kiedy zgubi kwiatki i sterczą takie badylki i troche trzeba czekac aż nowe urosną. :-)
Gratuluję sprzedaży samochodu my z mężem nasz sprzedawaliśmy około 1,5 roku :-(, juz mieliśmy go dosyć. A ford mondeo kombi fajna bryka nasz znajomy ma i bardzo sobie chwali (pomyśl sobie że wózek wejdzie bez problemu):-).

ja sie ciesze że nie bede musiała wybierać- wózek zabieramy czy psa a na niego siodło dla Eryka? do rodzinnego miasta gdzie rodzice mieszkaja mamy 30 km, wiec niedaleko, ale takim malym autkiem mógłby być problem a bede chyba jezdzic czesto. Nie przeraząło mnie to że Rybak by się ślinił Erykowi na głowę ale udreka mojego kręgosłupa wcisnac sie na tylnie siedzenie był problem a co dopiero walczyc z fotelikiem i pasami... no a do forda to w razie potrzeby jeszcze dwa transportery z kotami zabiore:))

Sorga ja bym sie cieszyla bardzo z tego mondeo...My tez mamy mondeo ale limuzyne(ja nienawidze kombi) i juz ten jest duzy...A czasami jest problem z zapakowaniem...Jak dziecko sie rodzi przybywa tyle "gratow" ze to sie w pale nie miesci:szok::szok::szok:

Dla nas najlepszym rozwiazaniem bylby kombi i juz dam sie skusic bo jak jezdzimy do polski -tylko naweekend-to masakra ze spakowaniem...A jak pomysle ze jeszcze kiedys dojdzie rowerek albo inne szpargaly...:-):szok:
Teraz moj "stary" czai sie na audi a4 kombi...

reklama
ja w sierpniu zeszlego roku rozstalam sie w sumie bardziej dla męża niz dla mnie z polówką,fajne male autko,to i te swiatla,na korzysc większego autka,w sumie moze to i lepiej bo w pazdzierniku zjawila sie fasolka,no i teraz lepiej ze duzie autko jest:-D

a tak wogóle to mam dluzej prawko niz mój malzonek,niezle co

a najbardziej lubie (oczywiscie pisze z ironią),jak gdzies jedziemy,ja prowadze i szanowny malzonek udziela wskazówek:-D,dziewczyny zalamka

Do góry