reklama
Pirzonku jutro idealny dzieńmam nadzieję ,ze ominie cię wywoływanie
hihi tez mnie się podoba jutrzejsza data ;-);-)
dobranoc Mamusie
Dzagud: nagrywanie nastawione ;-);-);-)
nie krzyczcie na nas, ale my nadal 2 w 1 witamy :-):-)
Dzagud: nagranko gotowe, podeślij na pw adres małż popołudniu przegra te płytki i rano wyśle z moimi dokumentami - zawsze we wtorki zanosi moja pocztę z pracy do posłania ;-);-)
Dzagud: nagranko gotowe, podeślij na pw adres małż popołudniu przegra te płytki i rano wyśle z moimi dokumentami - zawsze we wtorki zanosi moja pocztę z pracy do posłania ;-);-)
DZAGUD my raczej do Ustki nie pojedziemy no jakoś mi się to miasto nie podoba ale szukam czegoś w pobliżu ;-) znalazłam coś koło Darłówka ;-) mamy auto, więc nie będzie dla nas problemem dojechania ;-) gorzej jak z terminami się nie zgramy :-(
Pirzonkowa urodzi jutro, tak mój mąż powiedział
Pirzonkowa urodzi jutro, tak mój mąż powiedział
Olla
Melowa mamusia:)
Bry:-)
U nas grypa jelitowa(czy zoladkowa)Bleee
Biedna Melka,wymiotowala dwa dni temu i biegunke ma okropnista...przebieram ja kilka razy dziennie,choc i mi sie zdarzylo przebieracMasakra!
Najgorszy stresik jak jesdno z nas siedzi w ubikacji a drugiemu cos bulknie ,caly czas myslimy nad planem awaryjnym ale jakos nie widzi mi sie srac(za przeproszeniem)do miski;-)
Wklejam jeszcze raz adres do tego osrodka nad morzem gdzie My jedziemy,moze ktoras z Was sie skusi:
Karwia - Ośrodek Wczasowy Sęk, Karwia - udane wczasy nad morzem
Tu zapytajniki w strone Esi :*:-)
Ide ...natura wzywa
Pirzonek:NO STRES:-)Trzymam kciuki:*
U nas grypa jelitowa(czy zoladkowa)Bleee
Biedna Melka,wymiotowala dwa dni temu i biegunke ma okropnista...przebieram ja kilka razy dziennie,choc i mi sie zdarzylo przebieracMasakra!
Najgorszy stresik jak jesdno z nas siedzi w ubikacji a drugiemu cos bulknie ,caly czas myslimy nad planem awaryjnym ale jakos nie widzi mi sie srac(za przeproszeniem)do miski;-)
Wklejam jeszcze raz adres do tego osrodka nad morzem gdzie My jedziemy,moze ktoras z Was sie skusi:
Karwia - Ośrodek Wczasowy Sęk, Karwia - udane wczasy nad morzem
Tu zapytajniki w strone Esi :*:-)
Ide ...natura wzywa
Pirzonek:NO STRES:-)Trzymam kciuki:*
Ostatnia edycja:
Pirzonku, dziękuję dziękuję dziękuję....:-) Zaraz wyślę PW z adresem. Mój Mąż twierdzi że jestem nienormalna że to oglądam, ale co poradzę. Uwielbiam galę Oskarową i oglądam prawie od zawsze - tzn. odkąd w naszej TV pokazują. A skróty, które puszczają ze dwa dni po gali zupełnie mnie nie satysfakcjonują.Tylko zawsze mnie tłumaczenie wnerwia.
To trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, coby Igorek zdecydował się wyjść.
Gingeros, a czemu to Ustka się nie podoba? Pytam, bo ja sama nie byłam, więc zawsze ciekawa jestem opinii innych. A większość znajomych zachwala.No trudno, staraj się choć cobyście w podobnym czasie choć pojechali.
To trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, coby Igorek zdecydował się wyjść.
Gingeros, a czemu to Ustka się nie podoba? Pytam, bo ja sama nie byłam, więc zawsze ciekawa jestem opinii innych. A większość znajomych zachwala.No trudno, staraj się choć cobyście w podobnym czasie choć pojechali.
DZAGUD dla nas za duża ;-) my preferujemy wioski nadmorskie ;-) by na plaży było mało ludzisk ;-) a ta Ustka nam Dziwnów przypomina, a tak się nam w ogóle nie podobało
tak wstępnie upatrzyliśmy sobie coś takiego ;-) Dąbki, domki nad morzem SŁOŃCE. Dąbki - wczasy nad morzem i jeziorem Bukowo
tak wstępnie upatrzyliśmy sobie coś takiego ;-) Dąbki, domki nad morzem SŁOŃCE. Dąbki - wczasy nad morzem i jeziorem Bukowo
reklama