reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Pirzonek samo sie rozkula...a nawet jak nie to wszystko jest do przezycia:)Juz niebawem cioteczki beda swietowac :D

Dziewczyny nie wiecie jak to jest z fotelikiem samochodowym w samoloci?Zanaczy sie czy sie placi za niego jako bagaz czy tez jest darmowo tak jak wozek dla maluszka?

Buziole i udanego weekendu!

Esik bede Cie nagabywac...I co ?I co? I co? :D

reklama
Olla-w easy jet sie nie placi,w ryanair fotelik kosztuje 35 funtow.Innymi liniami nie latalam wiec nie wiem;-)

Esia i jak tam Piotruś przeżył pobieranie krwi? Właśnie się zastanawiam czy takiemu maluchowi to pobierają z paluszka czy normalnie kłują:sorry2:
Elmaluszek dziękujemy za miłe słówka:-)
Pirzonek ja mam przeczucie że Ty do jutra urodzisz:-)
Wszystkim życzę słodkich snów. Więcej nie mam siły pisać bo właśnie wyszli od nas znajomi i już jestem po piwku:-) Dobranoc;-)

Kingug-moja Alusia miala raz pobierana krew z zylki, bylo to makabryczne, bo trzeba dziecko unieruchomic wiec ja zawineli w taki koc usztywniajacy, pielegniarka trzymala raczke a lekarz sie wkuwal :baffled::baffled::baffled: na szczescie zrobili to bardzo sprawnie, pelna organizacja.

Olla- nigdy nie bralam fotelika do samolotu wiec nie wiem niestety:sorry2:

Pirzonek
-kciuki odpalone, moze chlop sie jednak sam zdecyduje na wyjscie i wszelkie zastrzyki beda zbedne :-)

U nas miala sie rozpoczac nauka nocnikowania...tia...:baffled:Alusia wali kupony z rana i dopiero jak zrobi to nas budzi okrzykami "mama, tata"...raz jej sie zachcialo po poludniu i ja zlapalam na nocnik posadzilam ale sie zaczela ze mnie smiac :baffled: Potem po cichu wyszla do kuchni zaparla sie rekami o zmyware i zaczela stekac, jak przybieglismy to juz "bubu" siedzialo w pieluszce...:baffled:

milej niedzieli :tak::tak::tak:

Witam
Livka ma uczulenie na brzuszku ,smarujemy pijemy wapno i nie schodzi ,nie daje jej nabiału i czekolady i co jeszcze??
Pirzonku jutro urodzisz:tak:moją kol. bolały blecy przy koncówce,strasznie narzekała ,dzien po terminie pojechała do gin. a tu rozwarcie na 7cm:szok:

Przyszłam zobaczyć czy Pirzonek urodził, ale ide dalej trzymać kciuki :tak:

Pozdrawiam serdecznie pozostałe forumowiczki :-)

Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś ma może Canal + i nagrywarkę? Zapomniałam na śmierć że dziś są Oskary, ja bym strasznie chciała obejrzeć a nasza TVP jak zwykle nie wykupiła.:baffled: Jeśli któraś z Was ma i mogłaby mi nagrać i wysłać....:sorry2::sorry2::sorry2: Byłabym dozgonnie wdzięczna....

Dzagud: mamy Canal +
jak chcesz to Ci nagram i poślę
zaczyna się wg planu o 2 w nocy - a do 6:05 niby wg timera maja być

nastawiać nagrywanko? ;-);-);-)

reklama
:-DKochana, normalnie bym skakała do góry z radości.:tak::-D:rofl2:Już rok temu nie oglądałam i byłam zła jak diabli. Jakby Ci to nie sprawiło problemu....:sorry2:Tylko na wszelki wypadek nastaw na 7.00 koniec bo oni lubią przedłużyć.;-)Tylko mówię, jeśli to nie kłopot dla Ciebie....:sorry2:Tym bardziej czy będziesz miała siłę i czas żeby to potem wysłać...

Ostatnia edycja:
Do góry