reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Jejku Beatko! Dzieki za wiadomosci!!!
Kciukasy odpalone:)
Zlota kobieta z Ciebie :)

Znajac Koteczka naszego ,bedzie tylko plum i po sprawie :D Tego jej zycze!
Czekam na dalsze wiesci.

A ja bylam dzis u fryzjera ,nie moglam na siebie juz patrzec w tych rudych wlosach(nie wiem czy wam pisalam ze farbnelam sie ze trzy miechy temu na totalna marchewe heheh )no i zrobilam sobie dwa kolorki,blondzik i braz no i troszke rudych pasemek zostalo:)Porobilam zdjecia to wieczorkiem pozniejszym wkleje.
Jeju ale sie ciesze na nowego dzidziusia:D Juuupii!!!!

Swiateczny Livciok przeslicznie odswietny :DDDBuziole:*

Hejka, melduje sie z PL :-) Podroz minela srednio, choc ja bylam padnieta straszliwie, Alusia calkiem niezle, choc nie chciala spac. Mielismy basinet i siedzielismy kolo innej dziewczynki wiec szalaly :-) Swieta minely pieknie choc pozno dotarlismy, niunia z wszystkimi szalala, wszyscy szczesliwi, narazie miod :-)
Beata-dziekujemy za newsa :-)
Kotek-GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymajcie sie cieplutko z malenstwem !!!!!!!! Buziaczki od nas dla malenstwa i dzielnej mamusi!!!

To ja tu z newsami a Wy już wiecie!:-D Dziś dostałam sms od Kotka:

"Hej Dzagudku, wczoraj o 21.40 urodziła się Wanessa, waga 3400 i 56 cm, urodziłam w 10 minut ledwo zdążyłam dojechać. Jak dobrze pójdzie jutro wyjdziemy. Zaraz przyślę mmsa buziaczki dla Ciotek".

Zdjęcie Waneski wstawiam na zamknięty.

KOTEK GRATULACJE KOCHANA:-)

Izka witaj w Polsce

anni jak masz za dużo tego ciasta to wyślij mi trochę, bardzo chętnie Ci pomogę go zjęść;-):-D

Iszatr, no gratulacje:tak: Rośnie nam nowa gwiazda, z jego urodą to nie ma się co dziwić:tak:

Esiu zdrówka dla człej rodzinki. Trzymaj się dzielnie:-)

Gośka ale słodziak z Livii:tak:

Olla lecę na zamknięty oglądać nową fryzurę

A my odpoczywamy w Karpaczu, jest rewelacyjnie. Piękna zima, mnóstwo śniegu, słońce świeci, no poprostu bajka. Szkoda tylko, że Stasiek najchętniej siedziałby cały dzień przy kominku a na sankach jeździał tylko w pokoju:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry