reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
k015.gif

Esia - gratuluję!!!

Małgosiu witaj na świecie
n025.gif

KOTKU coś zasypianie Antonkowi znowu nie wychodzi :sorry: kładziemy go, buziole, przytulaski, buźki, on nam mówi papa, więc wychodzimy, a ten w płacz :eek: a już tak ładnie zasypiał :sorry: tak więc znowu słuchamy krzyków :zawstydzona/y: ale jak już zaśnie to śpi ładnie (drugą noc sam w pokoju) i budzi się dwa razy :baffled: co noc o 2 i 5, jak w zegarku, kilka minut po tym jak załącza się piec i leci ogrzewanie :confused2: bo niestety rury nam walą jak piec pracuje :wściekła/y: a łóżeczko Antonka stoi blisko pionu. Mnie i moich rodziców to nie budzi, ale paniczyka i jego tatusia tak ;-) dzisiaj planujemy przestawić łóżeczko na drugą stronę, w najdalszy od rur punkt ;-) zobaczymy czy to coś da :baffled: te wybudzenia Antonka nie są takie złe, pójdę, pocałuję, poproszę by się położył, kładzie się bez problemów i śpi zanim wrócę do naszego łóżka ;-) gdy spaliśmy z nim w jednym pokoju darł się, by go wziąć do naszego wyrka :sorry:

Ostatnia edycja:
Huurrraaaaaaaa!!!!!!!!!
Malgosiu cudna,malutka ,kochana ...Witaj nam na swiecie i rosnij zdrowo!
Szczesliwa bedziesz na pewno...majac taka mamusie i braciszka nie ma innej opcji:-)!
Esiu gratulacje:) wracaj szybko do formy i do nas!!!

Małgosiu witaj na świecie! Rośnij zdrowo!

Esiu gratulacje dla Was wszystkich dorodnej córy i siostry. Szybkiego powrotu do sił życzę! :-):-):-)

Kurczę nie zaglądałam dwa dni, a wy tyle naprodukowałyście, że z ledwością dzisiaj wszystko doczytałam. A i tak tylko po krótce, bo młoda ciągle mi się przebudza. A mąż mały remoncik robi to zabiera mi czas i nie mam wolnej chwili. Jak już odsapnę to napiszę cosik więcej. Przede wszystkim

GRATULACJE DLA MAŁEJ MAŁGOSI I JEJ MAMUSI

Pozdrowienia dla wszystkich czerwcóweczek:-)

reklama
Tatuś Małgosi wysłał mi MMSem zdjęcie Malutkiej i chciałam Wam przesłać, ale nie umim przez te "wirtualne" łącza.:zawstydzona/y: W domu się kablem podłączę to wsadzę.;-):-D

Do góry