reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ESIU dzisiaj WASZ dzień :tak:
czekamy na Ciebie i na Małgosię !!!

ELMALUSZKU Antonek nie je już jak świnia :-D z czego cieszę się niesamowici ;-) ma teraz swój normalny apetyt :tak: troszku mniejszy :-D

Dziewczyny, zaraz Esia pewnie sama Wam napisze, ale Jej nie przyjęli z uwagi na tego gronkowca.:wściekła/y::angry: Bidula wraca do domu i czeka do środy. Oby wytrwała w dwupaku!!!:tak::szok:

A ja po wizycie z Magdą u lekarza. Ma znowu zapalenie gardła z tym że tym razem na podłożu krtaniowym. Madzia ma antybiotyk na 3 dni, plus nawilżanie chałupy ile wlezie.:crazy: Kiedy mi się ta moja żaba uwolni od tego gardła.:angry: A temperatury nadal niet, mimo że mi się dziecko prawie dusi z kaszlu. Szlag by to trafił!!!

Oj biedna Esia a ja tu czaekam na wieści o Małgosi

A w środę, to już może w pracy będę :sorry2: trochę się boję powrotu, no ale kiedyś trzeba ;-)

Dziewczyny, zaraz Esia pewnie sama Wam napisze, ale Jej nie przyjęli z uwagi na tego gronkowca.:wściekła/y::angry: Bidula wraca do domu i czeka do środy. Oby wytrwała w dwupaku!!!:tak::szok:
O niech to.. :-( Esiu trzymam kciuki byś dotrwała do środy:tak:

Dzagud no co za licho przyczepiło się Madzi :no: Zdrówka dla Żabulki..

Olla znalazłam dużo ubranek i gadżetów z bohaterami Dobranocnego Ogrodu na allegro, więc pewnie i do naszych sklepów już dotarły tylko ja dawno na zakupach byłam. Widzę że Next ma dużo fajnych rzeczy, więc trzeba się wybrać przed Mikołajkami na łowy.:-)

Pirzonku ślicznie wyglądasz i synek słodziaczek :tak:

U nas dziś zaleciało zimą..:dry:
Ja się wybieram jutro na badania i przy okazji zaszczepię Czarka póki zdrowy.

No właśnie zapomniałam Wam napisać że na Allegro dużo jest tych ciuchów. Ja kupować nie będę bo nie mam tego programu i Madzia nie wiedziałaby o co chodzi.

U nas w tym momencie rozwiązał się dylemat ze szczepieniem Magdy przeciwko grypie. Co najwyżej sami pójdziemy i tyle. Tylko że znowu się przeciągnie szczepienie terminowe.:baffled:

Pirzonek, potwierdzam, ślicznie wyglądasz.:tak::-)

reklama
Do góry