reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotku dobrze że się odezwałaś śpioszku, bo już się zaczynałam martwić! To kiedy wyjeżdżacie do Polski? Dobrze że będziesz miała pomoc rodzinki w tych "najcięższych" tygodniach ciąży.:tak: Zazdroszczę wam tego spania, ja choćbym była nie wiem jak zmęczona nie potrafię zasnąć w ciągu dnia, a ostatnio i w nocy.:dry: Łączę się w bólu kości łonowej - prześladuje mnie już chyba ze dwa tygodnie i wcale nie chce przestać:-(

Esia super że remont już się zakończył, a drzwi olej - kiedyś ci założą a teraz już nie czas dla Ciebie na przejmowanie takimi głupotami. No ja mam nadzieję że nam nie znikniesz z forum tylko będziesz żywym przykładem że z dwójką dzieci można tak się zorganizować żeby jeszcze mieć czas dla koleżanek z forum:-);-)...
Dzięki za relację z wizyty u Sionka, no i znów mam zagwozdkę kogo słuchać.:dry:

Anielap jak zwykle Olla ma rację :tak: Trzeba wyluzować.. Zuzanka wygląda przepięknie, nie sprawia wrażenia zagłodzonej:tak:

Olla a gdzie ty kupujesz ubranka z bohaterami z Dobranocnego Ogrodu? Bo ja też chcę.. znaczy Czarek na pewno byłby w siódmym niebie mając Igi Pigla czy Maka Pakę na bluzeczce;-)

reklama
A miałyście powiedzieć na jakim kanale można ten Ogród oglądać!:crazy:;-)

U Magdy na topie Miś w niebieskim domu. I jak chyba już pisałam, jak tylko dorwie bluzeczkę z misiem, to muszę Jej założyć. Ostatnio zobaczyła bluzkę zaraz po uprasowaniu i po prostu musiałam jej zmienić z tej którą nosiła przez pół dnia na "misiową". Potem chodziła, głaskała się po brzuchu i mówiła "miiiisioooo".:-D

Dzagud Dobranocny Ogród leci na CBeebies (chyba tak się piszę) godzina 8.15; 12.15; 16.15; 20.15. Życzę miłego oglądania:-):-)

A gdzie kupujecie ubranka z bohaterami "dobranocnego ogrodu"?:sorry2:

Też się zastanawiałam czy trzeba teraz iść do ortopedy (ostatnia wizyta jak Nati miała 7 m-cy), ale lekarz powiedział, że jak było wszystko w porządku, to nie ma potrzeby.

szopka: już niebawem masz połówkowe USG ;-)
ciekawe czy dzidzia sie ujawni :-):-)
Pirzonku mam umówione na 15 grudnia - dopiero za miesiąc, ale na poprzednim była mowa o kolejnym chłoptaśku.:rofl2:

Dzagud my do niedawna mieliśmy jeszcze kanał Baby TV wg mnie najlepszy programowo dla takich smyków jak nasze - dużo piosenek i rymowanek, może masz?

Wychodzi nam ostatnia trójka i jakaś najbardziej bolesna jest, bo jedziemy od wczoraj na syropku i rękach mamuni:no: Niech już wróci tata, bo oszaleję...:sorry2:

W Anglii jest zatrzesienie ubranek i wszelakich zabawek z bohaterami Dobranocnego Ogrodu.Dziewczyny ja bym wam przysylala jesli to w Polsce niedostepne tylko jak juz wczesniej pisalam boje sie ze przesylka zaginie w eterze i bedziecie zle na mnie :-(

U mnie dzien przeplakany,calusienki,az do teraz bo spi:wściekła/y:Nie wiem co jest grane,no chora jest ale juz przeciez o niebo lepiej...moze tak zebole ja dzisial rwaly,dolne 3ki jej ida:baffled:Pozatym polknela koralika ,wczoraj zerwala mi perly,pozbieralam ale jadna sie uchowala a ta ja znalazla,przybiegla do mnie z ta perelka w paszczy,pokazala i polknela zanim zdazylam zareagowac:crazy:No chyba brzuch jej nie boli od tego:confused:

Olla-jak mala dynia?Mam nadzieje ze juz przeszlo i rozrabia:tak:;-)
Szopka-Amelka jak wiekszosc naszych maluszkow chodzi na paluszkach tylko ja nie mialam zadnych obaw(po tatusiu).Moj B do dzisiaj tak chodzi:tak:
Kotku-super ze w koncu udalo sie z mieszkaniem,miejmy nadzieje ze teraz bedziesz spokojna i szczesliwa w swoim gniazdku.A kuzynowi wspolczuje.Wiesz ja tez nie moge sie doczekac wyjazdu do polski.Tylko odliczam.Na jak dlugo jedziecie/???
Anielap-skad ja znam ten problem :-DPrzestalam sie przejmowc od kiedy lekarz powiedzial mi ze Amelka dobrze wyglada.Widocznie tylko tyle potrzebuja nasze dziewczynki.A porannego wstawania wspolczuje.
Jolka-trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego;-)
Gingeros-czy paniczyk nadal tak ladnie zajada?Diagnoza tego pana mnie rozwalila(przez chwile poczulam jakby to bylo w szpitalu do ktorego jezdzilam z Amelką)
Esia-super ze ortopedyczne diagnozy u Piotwora sa dobre.Buziaki dla Malgosi:-)

A my jedziemy na weekend do znajomych.Juuuuuuuuhuuuuuu....do ludzi:-D:-D:-DW koncu bedzie z kim popaplac:tak:Juz mi brakowalo towarzystwa.

A wczoraj chcialam zamknac lodowke i nie zauwazylam mojego kundzika i mocno przytrzasnelam jej paluszek.Ale mam wyrzuty sumienia.Zrobil nam sie krwiaczek pod paznokietkiem.Mam nadzieje ze nie bedzie schodzil.:baffled:

Olla-wlasnie doczytalam o Amelce.Zdroweczka bidulce zycze ale ciesze sie ze juz lepiej.
Hmmm,,,Amelka juz nie raz mi polknela rozne dziwne rzeczy i nic jej nie bylo.Ale wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje.Ciezko mi powiedziec czy to od tego.Ale moze to przez pogode.Moja dziewuszka tez dzisiaj od rana ryczy albo marudzi i sama nie wie czego chce.

reklama
ale dobrze, że to już piatek :tak:
jestem zmęczona jabym nie wiem ile pracowała ( a nie pracowałam aż tyle:confused:)

buziaki dla wszystkich, miłego wieczoru.

może uda mi się później coś więcej napisać

Ps. Esia już nie mogę się doczekać tego smsa;-):-p ale czekam cierpliwie to poniedziałku:tak:

Do góry