reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Agik-kciuki za Wojtusia i szybkiego powrotu do zdrowka zyczymy;-)
Dzagud-ciesze sie ze Weroniki usg w porzadku.Teraz mozesz spac spokojnie:tak:
Esia-gratuluje ciociowania:tak:Szybko sie bedziesz mogla zrewanzowac kolezance:-Dchociaz ona i tak juz ciocia Piotwora.Trzymam kciuki za Malgosie caaly czs.Jeeeeeju juz niedlugo taka sliczniusia dziewczynka bedzie wsrod nas.:-):tak:;-)
Gingeros-super ze juz zawitaliscie w domku.Maly glodomorek musi nadrobic:-D

A u mnie strasznie kiepsko z samopoczuciem,az sie pisac nie chce.Od kilku dni bardzo zle sie czuje.Co zjem to od razu wymiotowac mi sie chce wogole ciagle mam jakies odruchy wymiotne.Ech glowa mnie boli i wogole niefajnie.Ano i w ciazy na bank nie jestem.A do lekarza tu nie pojde bo tylko jeszcze mnie wkurzą.

A przypomnialo mi sie jeszcze napisze Wam bo ja myslalam ze takie rzeczy juz sie nie zdarzają.W piatek bylismy na zakupach i kupilam Amelce rybke dokladnie halibuta co by przyrządzic w piekarniku.Otworzylam folie i doznalam szoku.W rybie byl duzy wijący sie robal.I juz sie tak zrazilam ze wiecej jej rybki nie kupie,a szkoda bo Amelka mieso nie za bardzo chce jesc (jedynie parowki)

Ostatnia edycja:
Lo Matko!!!!!!!!!!! Elamaluszku - chyba zartujesz z tym robalem!!! Chyba przestane ryby jadac:szok:
Kochana - mam nadzieje, ze sie lepiej poczujesz - przedzwonie do ciebie dzis.

Agik bidulka!!!! No niezle. Tak trzeba uwazac na te nasze smyki! Masakra. :sorry2:
Mam nadzieje, ze sie szybciutko zamelduja.

Ja ide sie kapac w goraaacejjj wodzie:-) i bede siedziec do poty mnie z niej ktos nie wyrzuci.
Jak ja nie lubie jesieni, zimy - przeprowadzam sie do Brazyli, Meksyku, Indii - wsio jedno Tailandi nawet...Byle by nie marznac:blink::sorry2:

Witam WSZYSTKICH CAŁUSKI,kompa nadal niet i tak mi smutno bez Was,idę troszkę poczytać.Livka nieznośna gada na całego.:-D

Cześć dziewczyny. Jesteśmy już w domu, wszystko skończyło się dobrze.
Dziękujemy Wam bardzo za kciuki.
Nie mogę zbyt dużo pisać bo mi Wojtek nie daje, taki się mamy cycuś zrobił;-), normalnie na krok mnie nie odstepuje.:szok:
Jak będę miała wolne ręce i chwilę to się zaraz odezwę.
Buziaki.

reklama
elmaluszku jak dzisiaj samopoczucie? Oj, Ty chyba też wymagasz przeglądu w pl... :sorry2:
A'propos robaków - ostatnio zjadam sporo migdałów (już ich nie lubię - kwestia zgagi :dry:). Kilka dni temu Małż kupił 2 opakowania płatków migdałowych. W połowie jedzenia pierwszego znalazłam okokonionego martwego robala :baffled: Drugiego nawet nie otworzyłam - identyczny robal był w rogu opakowania :baffled: Tej firmie już dziękujemy :baffled:
agik cieszę się, że już wszystko ok - wielkie uff... :tak:

Do góry