reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
hey witaminjka. witaj i gratulacje!!!! czy spodziewacie sie jedno czy dwujajowych blizniakow????
Witajcie po dłuuugiej przerwie!
Siadł mi laptop i dlatego syndrom odstawienia mam w rozkwicie ;-)
Widzę, że sporo się działo - nadrobiłam połowę wątków ale już wymiękam... Zostawię sobie coś na jutro ;-)
W każdym razie - miło bardzo do Was wrócić (swoją drogą, nikt się nie martwił - to dobrze, bo byłoby mi głupio, jednak być "przeźroczystą" to też takie lewe...).
Nic to - dobrej nocki życzę i do jutra :-)
Siadł mi laptop i dlatego syndrom odstawienia mam w rozkwicie ;-)
Widzę, że sporo się działo - nadrobiłam połowę wątków ale już wymiękam... Zostawię sobie coś na jutro ;-)
W każdym razie - miło bardzo do Was wrócić (swoją drogą, nikt się nie martwił - to dobrze, bo byłoby mi głupio, jednak być "przeźroczystą" to też takie lewe...).
Nic to - dobrej nocki życzę i do jutra :-)
witaminka
mamy czerwcowe 2007
kachasek, cały czas 3mamy kciuki
asylan, jednojajowych, ale jako że płci nie znamy, imiona dla chłopca i dziewczynki też mamy (chociaż teoretycznie niemożliwa jest ciąża bliźniacza jednojajowa z chłopcem i dziewczynką) :-).
Tak w ogóle to dzień dobry ;-).
asylan, jednojajowych, ale jako że płci nie znamy, imiona dla chłopca i dziewczynki też mamy (chociaż teoretycznie niemożliwa jest ciąża bliźniacza jednojajowa z chłopcem i dziewczynką) :-).
Tak w ogóle to dzień dobry ;-).
anni
Fanka BB :)
Esia cieszymy sie wszystkie, ze jestes spowrotem... Technologia zawodna jest no coz...
Siwucha tez gdzies sie ulotnila ...
nie martw wie my tu wszystko mamy pod kontrola ;-)
Siwucha tez gdzies sie ulotnila ...
nie martw wie my tu wszystko mamy pod kontrola ;-)
anni
Fanka BB :)
Kachasek - POWODZENIA!
reklama