Hello witaminko, ja też chcaiłam blizniaki... ale cóz nie można mieć wszystkiego:-) mam za to synusia w brzuniu a bardzo chciałam chłopca, czyli nadzieje połowicznie spełnione
Dziewczyny co do remontów, to nas w kwietniu chyba czeka pokój Eryka a tak to uporalismy sie ze wszystkim tego lata po 2 latach zamieszkiwania. Także doskonale wiem co czujecie
Pokój dzidzi specjalnie zostawilismy w stanie surowym, żeby robić dla tego dzidzi a niedla jakiegos dzidzia kiedyś;-)
Blanes praca napisana?, bo juz tu tęsknimy za Tobą strasznie mocno, teraz patrze kilka postów, po takiej wstrzemieżliwości to człowiek czuje jakbyś juz spowrotem się uzalezniła od forum. Kot mówi że jesteśmy uzależnione
P chyba troche w tym racji
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dziewczyny co do remontów, to nas w kwietniu chyba czeka pokój Eryka a tak to uporalismy sie ze wszystkim tego lata po 2 latach zamieszkiwania. Także doskonale wiem co czujecie
Blanes praca napisana?, bo juz tu tęsknimy za Tobą strasznie mocno, teraz patrze kilka postów, po takiej wstrzemieżliwości to człowiek czuje jakbyś juz spowrotem się uzalezniła od forum. Kot mówi że jesteśmy uzależnione