reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielap dzięki za troskę. Następnego dnia byłam już zdrowa jak rybka :-) Może Esia miała rację, że był to mini-kacyk:-D
Biedna ta Twoja Zuza:-( trzymam kciuki, żeby choróbsko szybko sobie poszło :tak:

Agik u nas nie można było cytować dłuższego fragmentu (rozdziału). A nawet jak się napisało to samo swoimi słowami, trzeba było zamieścic tą pozycję jako źródło.

Boli mnie głowa........:-(

reklama
ja jeszcze nie zaczęłam pisać (nadal nie mam pojęcia o czym, a o seminarium nic nie wiadomo), ale o ile wiem, u nas można pisać nawet na podstawie czyjejś pracy mgr, oczywiście swoimi słowami i ująć jako źródło w bibliografii, a im więcej źródeł tym lepiej (nie wiem jak u was, u mnie min. 10 pozycji):baffled:
agik myślę, że gdyby tak dobrać odpowiednią literaturę i cytować, to nie trzeba by było myśleć, tylko przepisać, a w rozdz badawczym swoje jakieś tam mądrości i byłoby git;-)
poza tym to co ty tu robisz? marsz do pisania

Agik, o ile dobrze pamiętam cytowaniem jest wykorzystanie 10 wyrazów w niezmienionej formie i kolejności, czyli możesz pozmieniać co ósme słowo i masz już ładny fragment pracy mgr;-):-D

Cóż, czasem wystarczy znaleźć odpowiednio starą, zakurzoną i mało "modną" księgę i jakoś się leci ;-)
Żartuję ;-) Agik marsz do odkrywczej i kreatywnej pisaniny! :-D
toska mnie nasuwa od 2 dni... :dry: To chyba przez te wahania pogody...

Idę spać... Prawe żebro czuję, jakby sięgało aż do lewego biodra...

Agik a jak Ci zamarzy kiedys zostać prezydentem to na pewno posądzą Cię o plagiat ;-) Wiec lepiej napisać swoimi słowami, bedzie Twoje i zapewne fajniejsze od oryginału:tak: A autora umieść w bibliografii :-D

Franio juz całkiem dobrzez nianią, a co wiecej widać już postepy w nauce, Franio mówi: niania :-D

Ja niestety pracuje do późno, więc cały mój pozostały czas poświęcam moim chłopakom:-)

reklama
Agik, kochaniutka, pisz i się nie przejmuj. Nikt Cię nie posądza o plagiat!!!
Mnie też możesz cytować, ale jakbyś coś wykorzystywała z moich żali o rodzince Męża, to zmień mi choć nicka.:-D;-)Jakby co to i tak mu się nie przyznam że coś takiego powstało, bo pewnie by też chciał zerknąć. Najwyżej w pracy będę czytać.:-D

Do góry