reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Pierwszy post po powrocie ze szpitala jest z 7.07.07 - przeszukałam Czerwcówkoland, opisy porodów, no to rodzimy - agik jesteś pewna, że mąż tego posta wysłał? :sorry2:
sprawdziłam dokładnie te same wątki + skurcze przepowiadające i waga dzieciątek
póki co nie widzę:no:

Ostatnia edycja:
reklama
maaaaaaaaam

post_old.gif
30-06-2007, 10:32 #191 (permalink) agik25
Fan(ka)
gold_rank_6.gif

icon1.gif
Odp: Lista Czerwcóweczek
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki.
Agnieszka urodziła Wojtusia 28.06, 6 dni po terminie, waży 4,360 kg !!! i ma 58cm. Rozwiązanie nastąpiło przez cesarskie cięcie. Oboje są zdrowi i Was pozdrawiają. Ja również dołączam się do pozdrowień i życzę mamom i przyszłym mamom wszystkiego najlepszego :biggrin2:.
Sławek
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

kachasku brawo! :-) Ja utknęłam na innych wątkach ;-)
Jak dziąsło? Jesteś pewna, że usunęłaś całość orzecha? Bo teoretycznie powinnaś poczuć ulgę - może (brutalnie mówiąc :zawstydzona/y:) podłub tam trochę wykałaczką + nitką... Ja już się przekonałam, że dziąsło raczej przestaje boleć po usunięciu "intruza" :tak:

kachasku brawo! :-) Ja utknęłam na innych wątkach ;-)
Jak dziąsło? Jesteś pewna, że usunęłaś całość orzecha? Bo teoretycznie powinnaś poczuć ulgę - może (brutalnie mówiąc :zawstydzona/y:) podłub tam trochę wykałaczką + nitką... Ja już się przekonałam, że dziąsło raczej przestaje boleć po usunięciu "intruza" :tak:
jestem pewna, podłubałam zaraz jak wróciłam, łupie dalej (najsłabiej, jak uciskam zęba:baffled:)
niestety moje dziąsła są beznadziejne, bo wystarczy lekkie podrażnienie i d... boli nie wiem ile i krwawi:angry:

kachasku łoj, to dupa... :dry: Jeśli masz jeszcze żel na ząbkowanie, to może sobie zapodaj? Bo nie ma co się męczyć, skoro po prostu musi boleć :sorry2:

Hmmm to znowu ja.
Mam pytanie do magisterek ewent. licencjatek.
Słuchajcie jak to jest z cytowaniem kogoś, czy należy używać tylko fragmentu pracy, czy tez można wykorzystać np. większość rozdziału i oczywiście opatrzyć to póxniej przypisem.
Bo znalazłam w takiej jednej książce rozdział wypisz wymaluj o nas, o forum, i sprawach jakie tam zachodza. Trudno mi cokolwiek wybrać bo praktycznie cały rozdział to tak jakby o nas pisane.
Jak myslicie?

reklama
kachasku no to oby podziałało :tak: Jeśli masz tantum verde (w sprayu najlepiej) to też powinno pomóc, bo zawiera środki przeciwbólowe.
agik ja bym całego rozdziału nie cytowała - no ale dużo zależy od promotora. Mój przychylnym okiem patrzył na powoływanie się na daną pozycję, jednak cytowań nie lubił. Omijałam to pisząc własnymi słowami coś, co już ktoś mądry napisał, opatrywałam przypisem, a potem jeszcze umieszczałam daną pozycję w bibliografii :tak:

Do góry