reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dziewczynki, co powiecie o produktach z katalogu Quelle?
upatrzyłam sobie kombinezon dla Antoszki i nie wiem czy warto go kupić, czy nie :confused:
taki se upatrzyłam ;-) może ktoś widział/miał/dotykał - czekam na opinie :tak:
0395355_I600_200007044577.jpg

a tak w ogóle jak wygram w totka to otworzę firmę produkującą super ciuchy i obuwie dla dzieciaków - kokosy można zarobić ;-)

reklama
Gingeros wygląda fajnie :tak: A jak stoi cenowo? Nic tam nie kupowałam, więc co do jakości nie pomogę :sorry2:
Sama myślę o podobnym, jednak chciałabym żeby miał jeszcze takie gumki wpuszczane do butów podtrzymujące dół spodni (nie wiem czy jasno się wypowiadam :zawstydzona/y:). Ale chyba jeszcze poczekam z zakupem, może coś ustrzelę na allegro...
Póki co, kupiłam Ciepłochronna kurtka przeciwdeszczowa i Ciepłochronne spodnie przeciwdeszczowe
Oczywiście, wszystko granatowe ;-) Mam nadzieję, że sprawdzą się na jesień :sorry2:

Gośka ja o cukrzycy nie mam bladego pojęcia - no ale na pewno trzeba słuchać lekarzy i będzie ok.

Kurka, co za pogoda :dry: Wyszliśmy na godzinę, pierwsze pół Młody walczył z folią wykopując ją dość skutecznie :dry: Od ciągłego schylania się i poprawiania już mnei brzuch rozbolał :dry: Ale i tak wolę to niż upały :-)

Szopka,Sorga-zycze szybkich sukcesow w rzucaniu nalogow:tak::-D
Gingeros-na zdjeciu rzeczywiscie fajnie wyglada i na taki porzadny tylko ciekawe jaki jest naprawde.Ale mi sie podoba:tak:
Dzagud-szkoda Madzi i Weroniki,zasylam dziewczynom buziaki i zycze szybkiego powrotu do zdrowka

A u nas znowu lipsztyk.Czulam ze cos mi smierdzi.Chyba znowu nawrot infekcji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Amelka krzyka jak robi siusiu i dalej nie je.W poniedzialek lecimy na badanie moczu.Szalu mozna dostac juz tak ladnie bylo i bylam pewna ze wizyta w pl we wrzesniu bedzie ostatnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Jak Bartka siostra wyjedzie to bedziemy rozmawiac co robimy.Bo takie latanie tu i tam to widze ze senu nie ma.Albo pojade do pl na 3-4 miesiace i doprowadze wszystko do konca( bo bede miala mozliwosc robienia badan co tydzien) albo zaczynamy ja tu leczyc prywatnie.Bo jakies wyznaczane wizyty u pediatry co 4 miesiace to jest żenada i tylko maluszek cierpi:-(No przepraszam ze sie zale ale szkoda mi dzidziusia:-(
Milego dnia kochane

elmaluszku biedna... Kurcze, ale to faktycznie trzeba się za to porządnie wziąć. Nasza nefrolog nieźle mnie nastraszyła prezentując możliwe powikłania po źle leczonych zakażeniach dróg moczowych, teraz jestem diablo przeczulona :szok:
W sumie, przyjazd do pl i zajęcie się tym tutaj może Was zdecydowanie mniej kosztować niż prywatna opieka tam...

Przekazuję pozdrowienia od toski :-)
Czyta nas na bieżąco, jednak ma jakieś problemy techniczne i nie może pisać :baffled:

A ja zaraz udam się na poszukiwania tego palanta, który od 1,5h tnie kafelki na balkonie :baffled: Łeb pęka, echo unosi się na całym osiedlu :wściekła/y:

Elmaluszku kochaniutka, ale mnie zasmucilas :-(Wyslij mi kochana na priiva twoja komure co? zgibilam notatnik z telefonami (znaczy wpakowalam nie wiem gdzie)... A jak dzownie ci do domu to nikt nie odbiera Ojejku jejku.

Jestem zdania, ze musicie szybciutko podjac decyzje - szkoda Amelki.:-(

Gingerosku - ja wole troszczke inne ubranka - w sloniki, kaczuszzzzkii i takie tam hehehe. Ale mysle, ze komplecik wyglada bardzo cieplo i kolor ladny. Co do Esi gumeczek na nozki - mysle ze warto wziasc pod uwage.

U mnie w skrocie - ja w trakcie przeprowadzki. G kupil sobie rower i co dzien umieram na zawal myslac jak on na tym rowerze po zeswirowanym Londynie pomyka do pracy:szok:, Suri DZIS ZACZELA SAMA CHODZIC. Niestety pierwszy moment nalerzal do Pan ze zlobka. Ponoc wstala i niby nic przeszla przez pol pokoju:sorry2:

Jak przyszlam ja odebrac, to sobie kiwajaco do mnie sama podeszla:-):-):-):-)

Kurcze - glowa, gardlo mnie tu wiecznie boli i mysle oglonie ze moje problemy zdrowotne to od tego cholernego grzyba w domu :angry: jescze tydzien i ADIOS AMIGO. Mam nadzieje. :sorry2:

poza tym caluski dla wszystkich Cioteczki kochane - postaram sie pisac czesciej jak sie.przeprowadze. Swoja droga - ja nie wiem skad tyle gratow nam sie nazbieralo!!!! Najwiecej rzeczy ma G i nie pozwala nic sobie wyrzucic - mamy dmuchany ogromny materac na przyklad z 1000-cem dziur i kombinuje jak go wywalic rzeby G sie nie kapnal hahaha. Oczywiscie mu sie on przyda - taaa na prezerwatywy chyba :-D bo spac sie na nim nie da - no i milion innych ******* niedzialajacych...echhhhhhhhhhhh

reklama
Swoja Droga co sie dzieje z Olla i Agik?

Moze kto wie jak tam? Agik sie wieki nei odzywala.. heheh Dzagudku co wyscie na tych wakacjach jej zrobily co?:-D

Dzagud - caluski dla dziewczynek - zapomnialam napisac - szybkiego powrotu do zdrowia - Ciesze sie z wynikow badan. Tylko tak dalej. :-)

Do góry