reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Olla mnie sie podoba czerwony. Nie pamiętasz co masz zrobic? A może suwaczek nowy dla Amelki i malusieńkiego dzidziulka. No i zlikwiduj ten o diecie;-)​

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
W pierwszym linku który podałaś jest jakieś zdjecie czerwonego. Teraz jeszcze raz zajrzałam i widzę że to nie ten sam:zawstydzona/y:
A ja bardzo lubię czerwony kolor, dlatego...​

zapomnialam...ehhh..to wszystko przez Amelke :p
Już nie :-D Teraz to Fasolka rozrabia - pamiętasz, macica na mózg uciska :-D Zaczął się gąbczak - witaj! :-D
Wózek fajny - rozważałam taki :tak: Tylko nie lubię trzykołowców :zawstydzona/y:
A kolor podoba mi się błękitno-turkusowy, lubię nietuzinkowe kolory, no i ciemne wózki do mnie nie przemawiają ;-)

agik kupiłam taką ramkę przyjaciółce i to świetna sprawa. No ale trzeba mieć trochę grosza, bo oprócz niej jeszcze dobrze od razu dołączyć kartę z ew. zgranymi zdjęciami. Ale prezent naprawdę dobry :tak:

kachasku wielkie gratulacje!!! No to wakacje się zaczęły!!! :-)

Piotwór spał 3h w okolicy południa i jeszcze 1h pod wieczór :szok: Ktoś mi Synka podmienił :szok: Pewnie poczuję się lepiej i że to mój własny, gdy jutro obudzi mnie o 6.50 :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki za pomysły. Ramka owszem fajna, ale jakoś mi nie pasuje do taty :dry:
Wymyśliłam za to jakiś ekstra zegarek z grawerem. Stary już ma zniszczony, a to pamiątka na lata będzie i zawsze będzie to nosił przy sobie :-)

Olla bardzo fajny wózek. I mi też się ten co Esi podoba, super zestawienie kolorów. Będziesz miała taki wesoły kolorowy autobus a nie jakiegoś ponuraka;-)

Kachasku gratki:tak::-) Zazdroszczę, bo będziesz sobie z czystym sumieniem wypoczywać a ja ciągle nie ruszyłam mgr:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Jutro jadę do biblioteki z mężem (wcześniej nie było mi łatwo tam pojechać bo to do Łodzi musze ok40 km jechać, mój samochód w naprawie a M mi nie chce dać swojej "buni" czyt.BMW żebym mu nie rozwaliła. To chyba po tym jak wgniotłam w moim dziurę jak byłam w szkole :zawstydzona/y:;-)

Agik hehehe chyba ryczacy autobus :p
A prezent super wymyslilas!

Esiu to ja musze miec dupna macice bo uciska ze hej!!!:-):-p

Mi etz sie podoba ten turkusowo zielony ale ja lubie czarny kolor,bialy...maz krzyczy ze jego dzieci w trumience jezdzic nie beda:dry::sorry2:
staram sie przelamac bo wozio dla dzieci a nie dla mnie ,do butow nie musi mi pasowac;-)...ehhh jeszcze nie wiem...ja chyba bym stawiala na ten z pomaranczowym bo te wszystkie pokrowce sa dwustronne a on ma duzo jasnego kolru i wszystko na ta wlasnie strone bym obrocila:tak:

....a czarny kusi kusi heheh:-p:zawstydzona/y:

Anielap czerwono czarny tez jest:-D,robicie dzidzi,kupujecie wozek i gotowe:-);-):tak::-D:cool2:

:szok::no:eeeee ja nie wiem gdzie sie zmienia te suwaczki:wściekła/y::no:
Zapomnialam...wiem ze w edytuj podpis,ale nie umiem znalezc...

Esiu gdybym ja pospala do 6.50 to po dupince bym moje dziecie calowala:dry::eek::happy2:Amela wstaje z kurami zawsze ,czy to kladzie sie o 7 czy o 10 wieczorem.

Bo podobaja mi sie jeszcze takie wozki ale chyba to nie jest dobre rozwiazanie by starszy dzieciak z tylu siedzial i nie widzial swiata

phil&teds Sport Stroller Double Kit in Apple , phil&teds - Babies R Us

Ostatnia edycja:
dziewuszki, ja mam straszne wyrzuty sumienia sumienia, ze nie jestem z Wami na bierzaco, ale nadal mam wstręt komputero-podobny w domu, wystarczy mi w pracy..,... Ale to nie znaczy, że o Was nie myślę.. bo myslę cały czas o wszystkich razem i o każdej z osobna i całuję Was mocno i ściskam jeszcze bardziej mocno i gratuluję postępów Waszych maluszków (nie miałam czasu nadrobić żadnego watku, buuu). Buziaki, nie zapomnijcie o mnie ;-) i jeszcze ściaskaam brzunie i fasolki w brzuniach :)))

reklama
Olla no ten wózek mi się nie podoba - obawiałabym się, że jakaś kałuża albo coś i mi Młodego zmoczy :-D
Mój będzie wyglądał tak Duo Seat niestety, dużego wyboru kolorów nie ma - zdecyduję się na czerwony...
A suwaczki zmieniasz w "ustawienia - edytuj sygnaturę" i tam już wklejasz nowe (zmieniasz na tych stronach, gdzie je tworzyłaś, zazwyczaj wystarczy kliknąć w suwaczek i się otwiera). Starałam się napisać czytelnie - pomimo gąbczaka :-D

Monika :-)

Do góry