reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
graco_QuattroDuoGianni.jpg
Olla a może coś takiego GRACO QUATRO,w wyposażeniu gondolka nosidło +ocieplacze 1000zł

Ostatnia edycja:
Ja z innej beczki...
Dzagud, czy dzwoniłaś może do Altair, bo ja już któryś raz próbuję i nikt nie odbiera zaczynam się wkurzać:dry: Chciałam termin potwierdzić bo nie wiem na 100% kiedy się mamy tam pojawić i w ogóle popytać co mają z akcesoriów plażowych coby nie brać wszystkiego ze sobą.

Olla, gratuluję "klątwy" i wielkie buziaki dla Ciebie i brzusia.:-D Dasz radę, zobaczysz!!! Naprawdę strasznie się cieszę!!!:tak::tak::tak:

Agik, na razie nie dzwoniłam, ale skoro mówisz że nie odbierają, to też spróbuję podzwonić - ja chcę się dowiedzieć czy mam zabierać pościel dla Magdy (tę do łóżeczka turystycznego). Może nie odbierają bo pogoda ładna i siedzą na plaży albo na grillu z gośćmi. Nie wiem na jaki numer dzwoniłaś, ale podaję Ci jeszcze komórkę - jest na ich oficjalnej stronie: 501 025 745.

Olla no właśnie - na kiedy masz termin? Pewnie zima jakoś/wiosna? :-)
Ja po wieeeelu namysłach wózkowych zdecydowałam się na nakładkę (mam Mutsy) Duo Seat dla rodzeństwa z opcją włożenia nosidła dla noworodka. No ale Piotruś jest mało ruchliwy (znaczy, nie chodzi jeszcze ;-)) więc pewnie nam taka wersja dłużej będzie potrzebna. A wszystkie małe kółka odpadały ze względu na okolicę - błotnisto/wyboistą i zupełnie nie chodnikową ;-)
Ale na takie rozważania to masz jeszcze kupę czasu :-D

Dzagud, sprawa telefonu załatwiona. Dzwoniłam na ten sam nr co podałaś, ale jak nie odbierali to napisałam smsa i oddzwonili, że tam słaby zasięg czy cuś...
No więc my mamy od 26 termin, tak jak myślałam, pokój nr 18 II piętro z balkonem (nie wiem po jaką cholerę, ale innych już nie było w tym terminie). Łóżeczko turystyczne bierzemy swoje bo nam pani powiedziała, że dla nas już zabraknie. Więc pościel też jak najbardziej swoją do tego łóżeczka. A pojęcia nie mam czy dla nas mam wziąć pościel? Dzagud zapytaj się też o to proszę bo mi już głupio dzwonić.
Na plażę mają koc i parawan.

Nie no Agik, bez numerów. Jeszcze nie słyszałam o kwaterze, w której nie dawaliby pościeli gościom.:-D Mogą nie dawać ręczników, ale pościel musi być.:tak:Ale oczywiście dla Twojego spokoju zapytam jak będę dzwonić.
My też mamy rezerwację od 26tego. Nie wiem na którą dojedziemy, bo to zależy od tego jak mój Wujek będzie chciał wyjechać. Mówił że jak najwcześniej, tylko pytanie czy to jak najwcześniej to ma być 4ta, 6ta czy później. Mam nadzieję że dotrzemy do ok. południa na miejsce.
My mamy pokój nr 4 na parterze.

Olla gratulacje

Esia, Kotek, Olla przyjmiecie mnie jeszcze?

Waśnie zrobiłam test (tak dla świętego spokoju, że to napweno nie ciąża). wynik: I I

Ta zachciewajka na McDonalda powina była mi dać już wcześniej do myślenia

Jestem w lekkim szoku, ale się cieszę....

ale numer......

reklama
Do góry