reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
W GÓRĘ SERCA KOBITKI - dziś nasze święto...
Dziewczynki, ja nadal nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do nowego BB,
jak dla mnie trochę tu teraz chaotycznie...,
no i w opcjach mam tylko szybka odp....
Maajka ponoć w Polsce Deppa dubinguje Cezary Pazura - jestem podłamana,
już na pewno się nie skuszę - to profanacja !!!
Mata ale masz intensywny plan, to dowalili z grubej rury nie ma co!
Szczęście jednak, że choć nie pracujesz, bo to dopiero byś miała kocioł!!!
Bbakania , mam nadzieję, że będziesz częściej na BB i przystopują z tą robotą troszki!
Spadam Babulki, bo jutro po zajęciach muszę jechać w Świętokrzyskie,
na dzionek, wracam dopiero w środę popołudniu!
Idę ciuch naszykować...
Dziewczynki, ja nadal nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do nowego BB,
jak dla mnie trochę tu teraz chaotycznie...,
no i w opcjach mam tylko szybka odp....
Maajka ponoć w Polsce Deppa dubinguje Cezary Pazura - jestem podłamana,
już na pewno się nie skuszę - to profanacja !!!
Mata ale masz intensywny plan, to dowalili z grubej rury nie ma co!
Szczęście jednak, że choć nie pracujesz, bo to dopiero byś miała kocioł!!!
Bbakania , mam nadzieję, że będziesz częściej na BB i przystopują z tą robotą troszki!
Spadam Babulki, bo jutro po zajęciach muszę jechać w Świętokrzyskie,
na dzionek, wracam dopiero w środę popołudniu!
Idę ciuch naszykować...
Ostatnia edycja:
łojoj jaki tu spokój
no kibitki jak tam?
Marta ja też mam w tym semestrze straszny młyn od rana do wieczora dosłownie na zajęciach!!!
Ale pocieszam się że to już ostatni semestr!
Majeczko ja jakoś nie potrafię się skusić na tą Alicję w krainie czarów , chociaż oczywiście mój M jest zachwycony!
no dobra życzę miłego dzionka bąbelki!!!
no kibitki jak tam?
Marta ja też mam w tym semestrze straszny młyn od rana do wieczora dosłownie na zajęciach!!!
Ale pocieszam się że to już ostatni semestr!
Majeczko ja jakoś nie potrafię się skusić na tą Alicję w krainie czarów , chociaż oczywiście mój M jest zachwycony!
no dobra życzę miłego dzionka bąbelki!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej hej!
Widzę, że nie tylko ja mam intensywne miesiące przed sobą... porażka u mnie z tym plane, a do tego 2 prace (moja i m) do napisania... dam radę ;-) Mejdija dlatego właśnie stwierdziłam, że jak praca, to po studiach...
mówicie Alicja w krainie czarów fajna? Mnie ostatnio jakoś wcale nie ciągnie do filmów...
miłego dnia:-)
Widzę, że nie tylko ja mam intensywne miesiące przed sobą... porażka u mnie z tym plane, a do tego 2 prace (moja i m) do napisania... dam radę ;-) Mejdija dlatego właśnie stwierdziłam, że jak praca, to po studiach...
mówicie Alicja w krainie czarów fajna? Mnie ostatnio jakoś wcale nie ciągnie do filmów...
miłego dnia:-)
mata-kow
Majka ale fajnie wyjśc sobie ot tak do kina z paczką znajomych, u nas każde jakiekolwiek wyjście bez małej, to cała akcja logistyczna
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hej Laski, co takie puścicho!!!
Mata widzę, że dietkę zaczęłaś - trzymam kciuki za szybkie i długotrwałe efekty
Maajka oj ja już dawno nigdzie nie byłam całą grupą, teraz to ja muszę szukać nowej paki
A jak tam Majunia, nic nie piszesz...
A Lila - wywołuję, gdzieś się zbunkrowała! Co tam u Fabiano
i Nadinki ślicznej dziewczynki?
Asiowo jak Twoje dwa skarbki sobie radzą?
Joasiek a Ty co się obijasz!
Pisać, pisać.....
Jolcia a Ty już dawno nie zagladałaś, a miałyśmy się na wirtualną teqilkę umówić!!!
Mata widzę, że dietkę zaczęłaś - trzymam kciuki za szybkie i długotrwałe efekty
Maajka oj ja już dawno nigdzie nie byłam całą grupą, teraz to ja muszę szukać nowej paki
A jak tam Majunia, nic nie piszesz...
A Lila - wywołuję, gdzieś się zbunkrowała! Co tam u Fabiano
i Nadinki ślicznej dziewczynki?
Asiowo jak Twoje dwa skarbki sobie radzą?
Joasiek a Ty co się obijasz!
Pisać, pisać.....
Jolcia a Ty już dawno nie zagladałaś, a miałyśmy się na wirtualną teqilkę umówić!!!
mata-kow
Hej Mejdija :-) oj czas ruszyc pociążowe kg, szczególnie po zimie tym razem mam silna motywacje i mam nadzieję, że się uda
mała ładnie mi odpadła, m też a mi zapowiada się spokojny wieczór przed tv z szydełkiem w ręku ;-)
mała ładnie mi odpadła, m też a mi zapowiada się spokojny wieczór przed tv z szydełkiem w ręku ;-)
reklama
Witam
Karola jestem, jestem... miło, że pamiętasz... u nas wszystko OK. Dzieci zdrowe, Nadia teraz jest na etapie nocnikowania, idzie jej to całkiem nieźle, w zasadzie pieluszkę zakładam do spania i na spacerek...
A ja czekam ma upragnioną wiosnę...
Wszystkiego Dobrego ...
Karola jestem, jestem... miło, że pamiętasz... u nas wszystko OK. Dzieci zdrowe, Nadia teraz jest na etapie nocnikowania, idzie jej to całkiem nieźle, w zasadzie pieluszkę zakładam do spania i na spacerek...
A ja czekam ma upragnioną wiosnę...
Wszystkiego Dobrego ...
Podziel się: