reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam Drogie Panie w ten niedzielny poranek :-)
Wczorajszy wieczór u znajmych zaliczamy do udanych, tatusiowie zafundowali dzieciom pokaz fajerwerków :-Da mamusie zajadały frykasami :-)
Dzisiaj planujemy jazdę na sankach :)
Miłej Niedzieli życzę!!!

reklama
Cześc Laseczki:-) Wczoraj tylko zaglądałam na BB i podczytywałam cały dzień dochodziłam do siebie po imprezce. Zaliczyłam nawet drzemkę popołudniu. Za to rano wstałam rześka i wypoczęta:-D Dzieci oglądają bajeczkę a ja piję kawusię. Nie wiem jeszcze co będziemy porabiać dziisaj.
Miłej niedzieli

Dzień dobry!

Ja dzisiaj jestem na szczęście w domku, wczoraj miałam taki młyn w pracy, że ledwo wróciłam na 19-stą, zostałabym dłużej, ale Ł szedł na nockę do roboty i musiałam przerwać moją robotę, chłopaki zostali jeszcze i podobno siedzieli pół nocy! Ale mamy okres w robocie- okropny!

Ł jeszcze śpi, wrócił dopiero po 7 rano, a ja z Bartem siedzimy w domu, jeszcze nie wiem co będziemy dzisiaj robić... się zobaczy...;-) Bart ma ten głupi katar, jak już mam dosyć... :dry: oby mu tylko szybko przeszedł...

No i tyle u nas.... jutro do roboty mam na 14-stą

Cześć i ja się witam
Wczoraj się nałaziłam po sklepach ale w Piasecznie wszystko przebrane , jak mi się już coś podobało to było w rozmiarze 34
Kupiłam sobie nowe kozaczki i są super - niby przecenione z 648 na 214 ale oni cały czas kombinują z tymi cenami.
Mała właśnie buszuje w łóżeczku i rozwala poukładane lale , ach , to sprzątanie to syzyfowa praca ...

witam

Ja tylko wpadłam na chwilke...
Cały czas probujemy sie zorganizować, szczególnie wieczorne rytuały nie są łatwe. Wczoraj tak przekombinowalismy, ze o godz. 19:15 obie spały:-D ale mi to pasuje...
Paulinka narazie zakochana w siostrzyczce, ciagle ja tuli i całuje... :tak: Bez przerwy głaszcze ją po włoskach i mówi "moja, moja... ":-D Kochane są!
Nie powiem, bo łatwo nie jest, ja na szczescie czuje sie dobrze, tzn krocze prawie w ogole nie boli, szwów nie czuje, po prostu super, przystawianie tez juz prawie w ogole nie boli, ale jeszcze kregosłup nie doszedł do siebie i cała miednica mnie boli:-D Ale wiecie co... jak dobrze nie miec juz brzuszka;-)Pewnie niedługo za nim zatesknie, ale teraz to ja juz bede myslec tylko o pozbyciu sie tej oponki;-) 3 dziecka miec juz nie moge ze wzgledów zdrowotnych, a wogole... przeciez w takim tempie rodzenia dzieci to w domu musiałabym rodzic:-D

No nic, wybaczcie, ze nie nadrabiam, ale teraz na pewno bedzie mnie tu mniej... :tak:
Buziaki!!!

Ale cichutko na bb...

Asiu fajnie, że dajesz rade wejść na bb ;-) super że Paulinka zakochana w siostrze, a brzuszkiem sie nie przejmuj, jeszcze troszke i sam spadnie :tak:

Kasiu fajnie, że zakupiłaś kozaki, a można zobaczyć foto- bom ciekawa :-p;-)

My byliśmy na spacerku, teraz wszyscy leniu****emy... i tak dzień dobiega ku końcowi
A co u Was moje miłe? :blink:

Witam się i ja w niedzielny leniwy wieczór.
Moja praca jakoś powoli sie rozrasta! Ale teraz to juz z górki będzie....

Asiu super że Paula taka kochana siostrzyczka jest, a wiadomo ze troche czasu munie zanim sie jakoś wszytko zorganizuje. Ale teraz juz jestes bardziej doświadczoną mama wiec bedzie dużo łatwiej!

Darunia mówisz młyn w pracy, dobrze że choć niedziela spokojna w rodzinnym gronie!

Kasiu jak ja bym chciała na zakupy sie wybrac , ach ale jakoś wiecznie coś wypada!

Lili , Guś Guś fajnie że imprezki udane! Ja może w przyszła sobotę się gdzieś wybiore, zobaczymy..... potańczyłabym oj potańczyła!

Hej Babeczki!:-)
Asia-no to dobre wiesci od Ciebie:-)Powodzenia przy dwoch coreczkach:-)

My wczoraj bylismy na Avatarze,bardzo fajny filmik:-)
A jutro znow do pracy,i znow nadgodziny,bo kolezanki coreczka jest bardzo chora,wiec nie przyjdzie do pracy:-(Moja Maja tez kaszle i ma 38.3C,ale mam nadzieje,ze jej przejdzie.Jak cos to ja tez bede musiala zostac w domu,ehhh-te chorobska.......

OLALA! Co tu się dzieje- NIC!!! masakra dziołchy piszcie, piszcie, bo zawału można dostać!!!!

U nas nocka ok, Ł odwiózł Barta do żłobka, sam siedzi dzisiaj na L4, a ja idę do roboty na 14-stą, zaraz pewnie uderzymy na jakieś zakupy, może namówie go na jakiś obiadek, bo nie chcę mi się dzisiaj gotować- posprzątałam już cały dom, więc myśle, że starczy na dziś pracowac w domku :-)

Miłego dnia Kochane- no i piszcie, piszcie!

reklama
To i ja witam i na szybko pisze co u nas:zawstydzona/y:
miałam w sobotę spięcie z m, cały dzień w nerwach... humoru nie miałam, dlatego nic nie pisałam.... na szczęście już się (po)godziliśmy ;-)
Dobrusia śpi na sofie, o łóżeczku słyszeć nie chce, więc niedługo pozbędziemy się łóżeczka :tak: mała coraz później na drzemkę w dzien chodzi, wczoraj wstała o 7 a usnęła dopiero o 16, ciekawe jak będzie w środę, bo na 15.30 mamy spotkanie org. grupy zabawkowej :sorry2: najwyżej w ogóle spac nie pójdzie :cool2:
zmykam, bo dzisiaj pracowity dzionek, kuchnia prawie błyszczy, sterta prania prawie uprasowana, 2 schną... idę obiadek zrobić i z małą bałwana w końcu ulepić, bo u nas odwilż idzie ;-)

Do góry