reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jestem i ja
skończyłam rozdział III i koniec, ściana i nic wykrzesać nie mogę! Ach :no:
Wiec sobie tak was podczytam co tam ! U nas szał cały dzień , mała odkryła jak sie skacze i mała żbaba z niej sie zrobiła! :-D:-D:-D
miłego wieczorku

reklama
Witam

Marysia wstala po 6,ja juz nastawilam obiadek,dzisiaj barszcz bialy z ziemniakami i jajem,pogoda ma byc piekna wiec spacerek zaliczymy napewno,zaraz obejrze powtorke Majki,dziewczynki milego dnia Wam zycze:-)

Mejdia wczoraj dopiero doczytalam:-ppasuje mi kulig za dwa lata;-)
Ulenko trzymam kciukasy z Twoja prace,a w przerwach pisania zagladaj do nas:tak:
Aga jak tam wieczorek???

Bry ;-)
Marlenko dzień dobry ludu- dobrze że rozkręcasz od rana naesz bb :tak:

Ja oczywiście w pracy, właśnie zaczynam robote od kawki, drożdżowki i bb, no a jak juz skończe to biorę sie za robotę i to ostro! ;-)
Ł wczoraj poszedł mi w tango i wrócił o 3 :szok::cool2: skończył robote o 22 :shocked2: no nic pogadam z nim jak wrócę :-p

Ula mój Bart też od jakiegoś czasu nic nie robi tylko skacze- mam nadzieje że wróci Ci wena do pisania pracy!

Hej Darunia,smacznego!!!
Jezeli chodzi o skakanie,to Marysia nie potrafi sie jeszcze wybic,czasami udaje,ze skacze,echhh:-Di wola opa!!!opa!!!teraz zaczyna ladne skladac po dwa wyrazy,do tego zna juz kilka slowek po angielsku:-pno to sie pochwalilam,hahahah,wybaczcie!!
pranko wstawilam i dzisiaj postanowilam,ze powiesze w ogrodzie,wczoraj bylo +11,moze i dzisiaj tak bedzie

I ja się witam słoneczka wy moje
Ula wena przyjdzie , daj na luz , odpręż się troszeczkę i samo poleci
Marlenka u mnie dziś było - 16 stopni
Daruunia to fajnie , że Bart skacze , sportowiec się zapowiada , no cóż , mamusia wyćwiczona , tatuś też , to i synek.
Ja dziś pędzę na wyprzedaże , może złowię coś fajnego
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dużo ciepełka w ten mroźny dzionek lalki

Witajcie!

Ja też na minutkę pięc ;-) niedługo wychodzimy na spacerek i wpadłam, aby życzyć Wam miłej soboty :-)

Kasiu, udanych zakupów!!! Obyś znalazła ciś fajnego :tak:

Martusiu, gratulacje dla Dobrusi :-)

Daruniu, udanej pracki! może dziś nie będzie takiego młynu, jak wczoraj...

Uleńka, odpocznij troszkę, i wena sama przyjdzie ;-)

Marlenko, ale u Ciebie ciepło, zazdroszczę :-)

Moja Julka też już umie podskakiwać :-) i "op,op" przy tym robi :-D

Dobra, zmykam, zaczynamy się szykować na dwór, bo Julka woła i drzwi pokazuje :-D

Miłego dnia dziewczyny!

Kasiek no to ja trzymam kciuki za Twoje lowy,proponuje duzo kawy i slodyczy przed tym,takie zakupki sa bardzo wyczerpujace:cool2:hihi,koniecznie pochwal sie co zlowilas!!!aleeeeee Ci zazdrosze:-D
Ewa milego spacerkowania:tak:

Witam
Sprzątam w mieszkanku, pozniej uciekamy do znajomych z dzieciakami ...
Mała przerwa na caffe :)
Nadia mi zasnęła ufff chwila spokoju ...
Zyczę Udanego Weekendu !

reklama
Do góry