reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pani Moderator wzywa, to się melduję ;-)dzisiaj z rana dostałam @, brzuch mimo tabletek dalej boli i humor do d..py. Dobrusia na szczęście ładniej spała (nie licząc pobudki sporo przed 6 :eek:), po kapieli w krochmalu i wapnie plmki poznikały, a te co zostały sa już wyblakłe, więc nie wiem co to, ale ważne że znika ;-) jak maruda mi odpadnie, to więcej naskrobie, bo maruda straszna :sorry:

reklama
Witam laski
Ja już w pracy od 6 , wychodzię wcześniej a potem mam wigilię klasową i rekolekcje wieczorem więc dzionek ustaeiony a choinki to nie mam gdzie postawić , chyba kuipę mniejszą o połowę :szok:
Nie mam jeszcze prezentu dla Weroniki ,chce jakąs kamerę do telewizora bo widziała u koleżankio ale wydaje mi się że to jest dodatek do playstation :eek: a my nie mamy playstation więc lipka

Witam ja na moment zameldować ze i Zuza i ja i mój paluch mamy sie dobrze.
NAdrobie i odezwe sie wieczorkiem , bo dziś jade z mała do mojej mamy.

Miłego dzionka lasencje dupencje

dziewczyny mam wielki problem jak któraś miała taki sam niech mi poradzi bardzo proszę :-:)-(
Mikołaj non stop krzyczy że boli go siusiak , strasznie płacze, nie ma czerwonego , wymyłam go ale nie pomaga dzwoniłam go ośrodka kazali mi zrobić mocz , nie wiem co mam jeszcze zrobić jak mu pomóc:-(

Jola jeśli nie ma zaczerwienienia, nie piecze przy siusianiu i siusiak wygląda normalnie to mogą to być tzw bóle wzwodowe (fizjologia). Musisz przyuważyc czy dzieje sie to właśnie w tej sytuacji. A może to jakieś zapalenie pęcherza ... czy siusia w normalnych ilościach?
Badanie moczu bedzie tu jak najbardziej wskazane :tak: Odciągacie Mu napletek?

Ula słodki avatar !!
U mnie za oknem snieg i mróż. Ja poprałam firnaki i zaraz biore sie za sprzątanie łazienki. Do potem !

Ostatnia edycja:
Mała usneła, obiad dochodzi, więc w końcu mogę na spokojnie coś napisać
Jola nie mam pojęcia co to może być, badanie moczu na pewno nie zaszkodzi :tak: mówisz, że choinka działa hipnotyzująco na Mikołaja? oj oby tez tak działała na Dobrusię :-p chociaż cos mi sie zdaje, że jak wywęszy smakołyki to długo nie postoi :cool2:
Basiu widze, że szalejesz z porządkami w domku ;-)
Ula udanego wypadu do mamy :-)
Kasiu to masz dzisiaj zabiegany dzionek, mam nadzieje, że jeszcze wpadnie Ci do głowy jakis fajny pomysł na prezent dla Werki :tak:
Agusia koniecznie napisz wrażenia po hasełkach :rofl2: oj łezka w oku będzie ;-)
Wilmek widzę, że Bruno ma własny pomysł na aranżacje drzewka :-D:-D:-D

tak sobie myslę, że za 2 dni my będziemy choinke ubierać, a ja jeszcze nie przeprowadziłam Dobrusi zabawek do jej pokoiku (sa tam, gdzie będzie choinka)... no i m musze jeszcze zmęczyć, żeby w końcu (po roku od kupna) założył suszarkę do łazienki, bo nie będę miała gdzie rozstawić podłogowej :confused2:

Dziewczyny...
Wiara czyni cuda!!!
Wczoraj P. załatwił serwisanta i naprawił awarie, dzis w mieszkanku juz cieplutko...
Własnie nas pakuje i popołudniu juz bedziemy u siebie:tak:
Nie wiem czy sie cieszyc czy płakac... , heh!;-)

Asiu U Was widocznie zawsze musi byc tak, że zaczyna sie ciężko a potem jest sukces za sukcesem :tak:Tym razem tez tak będzie, zobaczysz.
Asiulek a co ja Ci pisałam !!! :laugh2::laugh2:U Was zawsze tak jest, że najpierw się musi "cos" podziac, żeby potem wszystko sie ułozyło. Super wieści. Ciesze się razem z Wami !!!!
Ajeśli chcesz płakac - to tylko z radości i szczęścia !!!
Mata mam nadzieje, że u Was tez choinka zachipnotyzuje Dobrusie - cuda sie zdarzają !! ;-):laugh2: U nas jeszcze choinki brak.
Kasia wykombinowałas juz jakiś prezent dla córci? Znając twoja pomysłowośc na pewno będzie super-hiper fajowy ;))
Marlenko czekam na relacje z niedzielnej pracy !!
Agusia udanych "hasełek" !!! jak ja Wam zazdroszcze tych emocji i wzruszeń. Aaaa, zapomniałam spytac jak wyszła ta peleryna dla Kacpra? Najlepiej rób foteczki - duuuużo foteczek :))

Właśnie zrobiłam sobie przerwe na gorąca czekolade i wygłupy z Natalką. Robimy wyścigi samochodzikami :laugh2:

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Dziewczyny...
Wiara czyni cuda!!!
Wczoraj P. załatwił serwisanta i naprawił awarie, dzis w mieszkanku juz cieplutko...

Asiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę, wspaniałe wieści! Wspaniały prezent gwiazdkowy :-):-):-):-):-)

Odprawiłam Adama do pracy, byłyśmy na półtoragodzinnym spacerku. U nas -5 i piękne słońce. Przepiękna pogoda! :tak: Malutkie śpią, a ja w międzyczasie doglądam obiadku.

Wilmek, U mnie też Julka szaleje na widok choinki. Wszystkich ciągnie żeby ją pokazać i woła "łał" przy tym ;-) Boombki też załatwiła. obgryzła mi czubek od choinki. Zrobię zdjęcie, to Wam pokażę :tak:

Joluś, nie pomogę Ci niestety, bo u mnie babki w domu. Ale oby Mikołajowi to szybko przeszło!!! :tak:

Martusiu, super, że te krostki u Dobrusi przyblakły :tak:

Udanego dnia dziewczyny!

reklama
Wpadam tylko się przywitać. Witam
Mam full roboty,muszę się wyrobić, ze sprzątaniem, gotowaniem, pieczeniem do środy rano, ponieważ w środę wyruszamy do teściów. Pozdrawiam

Do góry