reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam jako pierwsza :-D:-D:-D:-D chociaż raz mi się udało :tak:
U mnie Mikołaj przespał całą noc czyli leki działają dziś jeszcze nie płakał bawi się grzecznie oczywiście przed choinką :confused2:
Ja powili biorę się za smażenie rybki :tak:

reklama
Witam i ja :-)
Jolu to super, że Mikołaj się lepiej czuje, oby szybko mu przeszło :tak:
u nas marudna nocka, po 3 dałam juz nurofen i pospała ciurkiem 2 godziny. Zębolce jak nic :confused2: no ale to już ostatnie 4, więc damy radę :sorry:
ja zabieram się za przeprowadzkę zabawek z naszego pokoju do małej, zobaczymy czy mi się uda upchnąć, bo regał kupimy małej dopiero w styczniu...

Witam. Ja dziś zarobiona. Robię rybke po grecku, placek 3 bita, orzeszki, ciasteczka a i lepię kuleczki rafaello - Mata pyszniutkie (masę schowałam w piwnicy, żeby M nie wyjadł:-p;-))

Joluś dzięki kochana cioteczko za pamięć. Buziaczki dla Mikosia i zdróweczka!!!!!!!Mam nadzieję, że po nowym roku znajdziesz czas i w końcu nas odwiedzicie:-) ZAPRASZAMY

Patyk widzę, że opatentowałaś sposób na zachowanie dużej ilości masy :-D mi teściowa podsunęła podobny przepis, ale dodatkowo te kulki są maczane w czekoladzie, nie będę ich chyba jednak robić, bo za dużo zabawy, no i teściowej mikser padł i ma mój, więc rękoma tego wyrabiać nie będę :sorry:
Mała mi odpadła, dzisiaj po zakupach przed domem ulepiłyśmy bałwana, małej tak sie spodobał, że nie chciała do domu iść :eek: i specjalnie ustawiłam go tak, żeby z okna było go widać i co mała go przyuważy jest ryk i chce na dwór :sorry: już wolę, żeby zapałała taka miłością do choinki :-D

Bylam z Maja u lekarza,ale na szczescie to tylko przeziebienie.Dzis wieczorem znow dostala goraczki-mam nadzieje,ze do Wigilii jej przejdzie troche,bo inaczej spedzimy ja chyba tylko w trojeczke (tam,gdzie idziemy na Wigilie do rodzinki jest 9-mies.dziecko i nie chcemy go zarazic).

Maju wracaj nam szybko do zdrowia :tak:
Patyczku kochany już 3 dzięn do Ciebie dzwonie i zadzwonić nie mogę ale po świętach będzie już wolniej :tak:
Mata czyżby bałwan działał na malutką tak jak choinka na Mikołaja tylko żeby przy nim spać nie zachciała :-D

Asiu, wspaniałe wieści!:tak:
Jola, ale masz słodkiego Mikusia.
Zdrówka dla Majeczki.

U nas ogóle przeziębienie. Ja prycham, Staś i Wojtek tez. Marcin sie trzyma.
Wojtka trzeba było dziś odebrać z przedszkola, bo miał temperaturę, a potem w ciągu dnia nawet było nieźle. Dzięki temu szybko wyszłam z pracy i mogłam w domku sobie pichcić świątecznie. Zawsze trzeba szukac pozytywów. ;-)Jutro wielkie gotowanie.

Nie wiem, czy będę miała czas na zaglądanie tu przed Świętami, więc

Kochane Dziewczyny,
życzę Wam uśmiechu, spokoju i radości w Święta,
czasu na małe i duże przyjemności,
kochających męzów i dzieci.
Święty Mikołaj już do Was idzie :)))
Mamoot i Mamootowe Chłopaki

Witajcie!

U mnie też wir sprzątania. Przed chwilką przyszedł Adam w pracy. Małe śpią, więc mamy chwilkę spokoju.

Julka marudzi, chyba jej kolejna 5 idzie :sorry:

Zdrówka dla wszystkich chorujących!

Dołączam się ze spóźnionymi życzeniami dla Arturka i przesyłam dużego buziaka dla Paulinki :-)

Jola, Mikołaj jest przesłodki przy tej choince :tak: u mnie choinka wysoko, stoi na TV, ale i tak Julka wszystkich ciągnie i pokazuje :-)

Martuś, to ma Dobrusia frajdę z bałwanem ;-) najgorsze, że idzie odwilż i piękną zimkę szlag trafi :-( a cóż to za święta bez śniegu buuuuu

A i miałam pokazać, jak Julka obgryzła mi czubek od choinki, zdjęcie trochę niewyraźne, ale widać "pracę" Julki :-D

Załączniki

• SDC12613.jpg
    SDC12613.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry