reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ASIU, miejmy nadzieję, że to nie był "jednorazowy wybryk" :-D:-D:-D

MARTUSIU, tak to jest z tymi handlarzami. Chcą na wszystkim zarobić i wymyślają ceny z kosmosu i myślą, że oni tylko umieją rękodzieło :sorry:

A takie rurki dużo nie kosztują, więc liczę, że rach-ciach i będziesz mieć zlewik naprawiony :tak:

Ja sobie siedzę z małymi, zaraz coś zrobię jeść, bo mnie ssać zaczyna :-p

kurde, a tu już ciemno za oknem :szok::sorry:

reklama
Asiowo, znam ten model kucharza. Marcin tak też robi, że jesli chłopcy np. śpia, to sam się bierze do pichcenia, a mi mówi, połóż się, poczytaj, usiądź do bb. :-)

EEEE no to taki mąż to skarb! Pozazdrościć ;-);-)

Witajcie!

Ja tak w sumie na szybko, bo mama jeste u mnie, właśnie kapie Bartutka a ja rozmrażam lodówkę i sruuu na bbolca :-)
Imprezka była udana, wytańczona, wyskakana, nogi bolą od obcasów :-)
A w ogóle odkryłam u nas na osiedlu SMYKOLAND rewelacja dziewczyny!!!! Marzenie chyba każdego dziecka, tory przeszkówd, drabiknki, zjedżalania do basenu z piłeczekami, osobny basen z piłeczkami, różne samochody, konie na biegunach, klocki, byłam z Bartem i z mamą wczoraj i dzisiaj, ja się wyszalałam jak dziecko, bo za Bartem biegałam po tym torze przeszkód :-D mam zdjęcia, ale dzisiaj nie dam rady ich wrzucić...

Mata ehhh co za niefart, mam nadzieje że szybko pozbędziecie sie problemu!
Marlenko jak tak kłaczki? :-)
Asiu odpoczywaj kchana ile tylko sie da!!!
Mejdia dobrze, że jesteś! :tak:

Hello:-) W końcu znalazłam chwilę luzu;-):-D Coś ciagle miałam do zrobienia i tak dzień zleciał. Kuba niedawno poszedł spać to znaczy do łóżeczka tylko bo słyszę że jeszcze nie śpi. Dzisiaj w nocy przebiły sie 2 zębole więc znam przyczynę mega marudzenia. Mam nadzieję, że da mi kilka dni odpoczynku. Kacper przyswoił 2 z 3 wierszy. Jutro będziemy walkowąc ostatni dzisaj dałam mu już spokój:tak:
A u nas śnieżno i mroźno. Ciekawe ile śnieg poleży???

Asiowo ale Ci dobrze z M. Super, że tak dba o Was:tak: Obiadek pewnei był smaczniutki. Rozpieszcza Cię:-D:-D

Daruuunia coś mi się wydaje, że będziesz teraz stałą bywalczynią w Smykolandzie. Oj fotencje chętnie obejrzę i zobaczę jak świetnie sie bawiłaś z Bartem

Marta niemiłą niespodziankę miałaś. Teraz to M nie ma wyjścia i musi sie za to zabrać. Oby jak najszybciej:tak::tak:

Marlencia jak tam włoski:szok::cool2:???

Dobry Wieczór
Moje dzieci dopiero teraz padły .. Nadie katarek meczy i cos mi nieładnie pokasłuje :sorry:...
Od wtorku ma byc u nas -10 st brrr
Nam nedziela minęła pracowicie, dzieci były z babciami a ja z mezem robilismy porządek w sklepie i rozkladalismy towar..( tak to jest jak sie ma swój sklep)- full roboty przed Świętami

Dobrej Nocki życzę

Dobry wieczór:tak:

Mamoot
, to mamy szczescie:-D Nie no... obiadek był pyszny i dzis naprawde odpoczełam:tak:
Darunia... zazdroszcze tych zabaw, tez tak chce, choc nie wiem czy umiałabym moja kozę stamtad wyciagnac:-p
Aguś... Kacper zdolniacha:tak:
Lilianko
, współczuje roboty, ale pewnie zysk przed swietami tez wiekszy;-)

Na Śląsku ponoc - 25st. zapowiadaja pod koniec tygodnia:szok:az mi sie nie chce wierzyc, ale moze wyginą zarazki i otworzą mi porodówke dla meza:-p:-D Bo narazie zakaz odwiedzin przez ta grype:zawstydzona/y:Mała spi juz 2h, a ja zbieram sie powolutku do wyrka...

Spokojnej nocki!

reklama
Hello Gwiazdeczki:-) U mnie nocka super - rewelacja. Kubalo przespał całą nockę, zwykle budził się minimum raz a dzisiaj pełne zaskoczenie. Miał chwilowe przebudzenie ale pomarudził i zasnął bez wspomagacza czyt. herbatki:-D:-D Ja na nogach od 7,20, wyprawiłam Kacpra do przedszkola i teraz popijam kaweczkę, a Kubacki grzecznie bawi sie w łóżeczku. Sniegu u nas juz nie ma i tyle sie nim dzieci nacieszyły.

Marlenko widzę, że włoski uratowane. Szybko zadziałałaś:-D:-D A swoją drogą ciekawe jak wyglądałaś w niebieskawych:-D:-D:-p

Lila widzę, że niedziela była pracowita. Trzeba o interes dbać;-) Po świętach jak skończy się ten cały szum odpoczniecie sobie:tak::tak:
Zdróweczka dla dzieciaczków

Kobitki a gdzie Wy się podziewacie Hop Hop Hop

Do góry