reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A jednak sie udało zaszczepić Stasia.:-) Pani doktor niemal w drzwiach gabinetu na nas czekala (miło, że pamiętała, ze się zapowiedzialam). A Staś nawet nie pisnął przy szczepieniu. Tylko się ciekawie przyglądał.:szok::-)
Na następne szczepienie jesteśmy już umówieni za 6 tygodni. Mam nadzieję, ze tym razem pójdzie sprawniej.

Jak tam doktorat m ?

Nie chcę zapeszać, bo raz juz był zastój, ale jest nieźle. Marcin ma napisane ok. 95% pracy. Praca już była kilka dni temu na wstępnej ocenie promotora (prorektora PW swoją drogą :szok:) i jest ok. Marcin ma jeszcze kilka stron dopisać i zaczynamy procedurę. Promotor czeka na właściwie gotową pracę do połowy stycznia. Myślę, że nie będzie problemów. :-) Bardzo się cieszę, że w końcu się coś ruszyło.:tak:

Witam
Mamoot to za pół roku awansik? Mam nadzieję, że w końcu Was docenią :tak:

Ja tez mam nadzieję. I na awansik i na docenienie.

Mata, zdróweczka życzę.
Majka, Ty też zdrowiej. Ja w ciąży tez piłam sok mailnowy albo mleko z masłem i miodem (ale nie kazdy to lubi).
Ewa, ja jednak wierzę, że Wam sie ułozy. Mam nadzieję, ze rozmowa dobrze pójdzie.
Marlenko, fajnie masz, że mama tak długo będzie.:-)

Witajcie Kochane...
Nie mam inwencji twórczej w pisaniu, bo u nas kiepsko...
Wczoraj musiał się z pracy zwolnić, bo dzwonili ze żłobka że Bart ma temperaturę, zabrałam go pojechaliśmy na pogotowie, bo nasz lekarz całkowcie zajęty, z resztą i nie tylko on, wszędzie mega kolejki, dlatego też wybraliśmy się na pogotowie, gdzie nie za bardzo mądra pani lekarz skierował nas do szpitala, ja oczywiście nie pojechalam, (bo Bart nie maił gorączki) i dzisiaj rano poszłam do naszej pediatry, dała skierowanie do laryngologa, laryngolog dał antybiotyk :-:)-:)-( wzięłam dzisiaj wolne, jutro też, w sobotę pójdę do pracy nadgonić, a w niedziele przyjedzie mojaj mam weźmie urlop bezpłatny i bedzie siedzieć z Bartutkiem...

To tyle wybaczcie...

Daruniu, zdrówka dla Bartusia! zazdroszczę Wam, że potraficie się zgrać w każdej sytuacji :tak:

Mamootku, no to super, jak Staś zaszczepiony! ja też ze swoimi musze się wybrać na tygodniu. Aż się boję jutro iść do tej kadrowej mojej o tego komornika...

Witam z rana
Darunia oj się u Was porobiło :-( Zdrówka dla Bartusia, mam nadzieję, że się w pracy ogarniesz...
Mamoot to super wieści od Waszej rodzinki :tak: a m musi mieć niezłe samozaparcie z ta pracą, bo szybko mu chyba poszło, co? To prof. też w planach:cool2:
Agusia my mieliśmy płatna szczepionkę i jedno chyba kłucie, ale pewna nie jestem, bo mnie przy tym nie było :sorry:
Kasiu to Ola zrobiła psikusa tacie :-p Dobrusia tez szaleje na ślizgawce, ale chyba te dzieciaczki z 19-tego tak mają ;-):-D
Ze mna niby lepiej, ale zlazło mi wszystko na tchawicę i się bakterie tam namnażają, a nie ma jak odkrztusić tegol :-( az ciężko oddychać i mówić, mam nadzieję, że nie skończy się to tak jak kilka lat temu na leku w inhalatorze :-( może mi się uda wbić dzisiaj do naszej laryngolog... Na szczęście Dorusia wstała z humorkiem :-)

Witajcie:-)

Olesia,maly sportowiec-wyczynowiec:-D:tak:
Stasiu dzielny chlopiec z Ciebie:tak:
Bartusiu kochany,wracaj nam do zdrowka,ciocia przesyla goracego buziaka w Twoja strone:tak:
Ewunia trzymam kciuki za dzisiaj:tak:
Stakrotko i jak sie czuje Natalcia dzisiaj?widze,ze zmienilas avatarek:-p
Gagu$ i co dzisiaj bedziesz porabiala???
Martus mam nadzieje,ze obedzie sie bez antybiotyku:tak:

My wstalysmy o 5:szok:mamacia moja juz sniadanko mi zobila,zaraz ide pobiegac,wezme tez psa,na silke jednak ide okolo 16,milego dnia kochane:tak:

No dobra wrocilam z biegania,tak jak myslalam moja kondycja jest zerowa,czuje zmeczenie,a biegalam 10min:-D
imieniny
BASIENKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!

Ostatnia edycja:
Basiu wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjj :-) a Dobrusia umie powiedzieć Basia (Baśśś) :tak: ma prababcię Basię ;-)
A ja wypatrzyłam dzisiaj ogłoszenie, że od stycznia do maja ruszają u nas "Grupy Zabawowe” i juz nas zapisałam :-)
Program jest innowacyjną propozycją wprowadzenia w Polsce nowej formy edukacyjnej, która pomaga matkom małych dzieci w rozwoju własnym oraz w stymulowaniu rozwoju swoich dzieci. Grupy Zabawowe są to systematyczne spotkania matek 
wraz ze swymi dziećmi, które pozwalają rozwijać kobietom umiejętności organizacyjne 
oraz społeczne i jednocześnie tworzą dobre środowisko wspomagające wszechstronny rozwój dzieci. W Unii Europejskiej Grupy Zabawowe są bardzo popularną formą wspierania rodziny.
Nabór jest dla dzieci od 1-3 lat, grupa ok. 10-osobowa + rodzice. Spotkania odbywać się będą 2 razy w tygodniu po 1,5 h po południu, prowadzone będą przez 2-óch przeszkolonych koordynatorów, udział jest bezpłatny, liczba miejsc ograniczona.

reklama
witam sie i ja

BASIULLO WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO

Darunia ależ się porobiło - Zdróweczka dla Barta!
Martua a u was zdróweczka dla ciebie- super sprawa z tymi grupami!
Mamociku, dzielny ten twój Stasio a może zadatki na lekarza?
Marleńcia u mnie tez brak kondycji, wystarczy ze mam wejśc z mała na 3 piętro i zadyszka jak po maratonie:eek:
Olcia ty akrobatko, odważna z ciebie kobitka, jak moja Zuza też istne kamikaze:-D (czy jak to tam sie pisze)

A my juz po spacerku, zakupy zrobione zupa sie gotuje , na 2 dni musi być bo ja dziś w nocy do łodzi na zjazd lece (ale bedzie wesoły autobus szok:-D:-D:-D) mała zasnęła , M też, dziś jest po pierwszej nocce po chorobowym, śpi jak zabity! A ja kawka i bb:-D:-D:-D

Do góry