reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula to jednak na Łódź musicie śmigać... mam nadzieję, że jak najrzadziej ;-)
mała kima a ja zdycham, laryngolog nie odbiera i chyba wybiorę sie do lekarki co z Dobrusia chodzimy, bo coś czuję, że załapałam to, co kiedyś mialam - zapalenie tchawicy i zatok, leczyłam się ponad 3 miesiące :-(

reklama
Martuś biedactwo! Czym szybciej zobzczy Cię jakis lekarz tym lepiej!
A z ta łodzią to nie narzekam 2 razy na semestr wyjazd raczej integracyjny:-D:-D Już dziś postanowione że przed wyjazdem coby sie czas do tej 2:30 ni3 dłużyl idziemy najpierw na disko:-D:-D:-D do Gospody Głogowskiej:-D:-D a potem w autobus i imprezki cz. II:-D:-D nie ma co narzekać, po za tym wczoraj przyszło rozporządzenie z Ministerstwa o zamknieciu sprawy AHE , zatwierdzeniu planu naprawczego i decyzja prawomocności istnienia uczelni wiec :cool2: damy rade

Basienia NAJLEPSZEGO
Basia Osoby noszące to imię są uczuciowe i niezależne. Lubią nowe doświadczenia, toteż starają się dużo podróżować i czytać książki "o świecie". Bardzo uważają, aby nie krzywdzić ludzi. Są dobrymi przyjaciółkami dla mężów i troskliwymi matkami.
Dzień radosny, dzień jedyny, dzisiaj Twoje imieniny. Zdrowia, szczęścia, powodzenia, życzę Tobie w dniu imienia.
Jak masz na imie ja dobrze wiem wiec dzis zyczenia zlozyc Ci chce, mnostwo radosci, slodkiej milosci, pelnego szczescia i wiecznej mlodosci.

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.

Dziewczyny DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!
Jesteście wspaniałe,
ale Wy doskonale o tym wiecie.;-)

Przepraszam, że nic więcej teraz nie napisze (nadrobie to póxnym wieczorkiem). Od rana odbieram tyko smsy i telefony oraz poczte z zyczeniami. Alez mi miło.
Teraz własnie czekam na znajomych i mamy oblać tą Barbórke ;-):tak:
Do potem !!!
Jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziekuje - normalnie gęba mi sie strasznie cieszy :laugh2::laugh2: - chyba az nawet głupio wyglądam :laugh2::laugh2::laugh2: paaaaaa ....

PS. Jutro w końcu po ponad miesięcznej nieobecności wracamy do domciu !!!! Jupi !!
Babcia juz za nami płacze .....

Kochana Basiu, w dniu imienin...
Serdeczne życzonka:
uśmiechów i słonka.
Szczęścia ogromnego -
wszystkiego dobrego!
Słońca i radości,
dużo pomyślności.
Na te imieninki
życzę zawsze słodkiej minki.
Zdrowia, czasu dużo
na zabawy i podróże.
Moc uścisków, uśmiechów wiele
w dni powszechne i niedziele.​

Najlepsze zyczenia dla naszej Basi!!!!:-):-):-)
Moja mama tez Basia i obchodzi dzis urodzinki z imieninami:-)

Witajcie:-)
My obie z maja jednak chore....:-(Maja wczoraj wieczorem duzo wymiotowala od sluzu w nosie,duuuzo kaszle.Zarazilam biedulke....
Ja kuruje sie wlasnie cieplym mlekiem z miodem i maslem oraz mikstura z czosnku,cytryny i miodu-troszke juz pomaga.

Basieńko wszystkiego najlepszego w dniu Twego Imienia. Spełnienia marzeń. zdrówka i czego tam tylko pragniesz. Buziolki
Udanej imprezki baw się dobrze:-)

Ulcia to fajna droga do Łodzi sie zapowiada:-D:-D:-D Tylko pozazdrościc.
Uważaj na siebie;-)

Mata mam nadzieję, że szybko się wykurujesz. Lepiej iść do lekarza bo to nie przelewki. Zdróweczka dla Ciebie:tak::tak:
Doczytałam, że fajne zajęcia sie szykują. Super sprawa. Zawsze można sieczegoś mądrego dowiedzieć i nauczyć

Marlenko jak tam po siłowni???? A z bieganiem dojdziesz do wprawy. W końcu miałaś sporą przerwe. Powoli małymi kroczkami i będziesz śmigała jak maratończyk;-)

Daria przykro mi że Basrtuś się rozchorował. Dobrze, że mama może przyjechać i Wam trochę pomóc. Trzymaj sioę cieplutko, głowa do góry. Musicie to przetrzymac. Życzę młodemu szybkeigo powrotu do zdrowia

Mamoot super, że Staśą zaszczepiony. Ja idę w przyszłym tygodniu. Bo maluszki szczepią tylko w środy.

reklama
Witam wieczorkiem
Ula pewnie baluje ;-)
Basiu chyba się cieszysz że wracasz do domku, co? U mamy fajnie ale w domku najlepiej... a jak tam Twoja stopa? Miłej barbórki ;-)
Majeczko ale Was dopadło, szybkiego powrotu do zdrowia, oby domowe sposoby szybko postawiły Ciebie na nogi :tak:
U nie tak jak sądziłam porażka na całej linii: zapalenie zatok, gardła, krtani i tchawicy :eek: antybiotyk, syropy i inhalacje... na szczęście oskrzela i płuca czyste... tylko, że ja jutro musze na zjazd jechać, bo to jedyne zajęcia z danym wykładowcą i będą wpisy, a nawet nie mam komu dac indeksu... jak będę się źle czuła, to szybciej się urwę i tyle, zaraźliwe toto nie jest, jak nie zacznę chyrlać, a co za tym idzie wymiotować, to będzie ok :sorry:

Do góry